Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csináltatok már ilyet? Gáz?

Csináltatok már ilyet? Gáz?

Figyelt kérdés

Már a randizás topicba kiraktam, de nem kaptam megfelelő válaszokat, várom itt: (18/L)

Múltkor egy sráccal randiztam egy plázában, majd annak a parkjában, nagyon szép idő volt. Szoknya, felső, nájlonharisnya és egy nem túl kényelmes magassarkú cipő volt rajtam. Nem gondoltam, hogy ennyit fogunk menni és egy idő után nagyon megfájdult a lábam, ekkor még a plázában voltunk. Megkérdeztem a srácot, hogy zavarná-e, ha levenném a cipőmet, mert fáj benne a lábam és hát nem igazán támogatta az ötletet, sőt azt mondta, hogy ha leveszem akkor ott hagy. Később már a parkban sétáltunk, itt újra bepróbálkoztam, de megint csak azt mondta, hogy nehogy levegyem! Ez most tényleg ennyire ciki lenne? Más csinált már ilyet? Még én se sétáltam soha mezítláb/harisnyában egy plázában, sőt még parkban sem, de nem gondolom, hogy ennyire gázos lenne. Aki csinálta már annak mik a tapasztalatai?

2012. ápr. 4. 15:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta, hogy ha leveszem akkor ott hagy"

Inkább ez a gáz.

2012. ápr. 4. 15:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan felejtsd el a srácot. Ugyan mit várhatsz tőle később?
2012. ápr. 4. 15:21
 3/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, de igazából erre magamtól is rájöttem, a kérdésem inkább itt arra játszik, hogy nekem vannak-e nagyon fura, az átlagtól eltérő ötleteim. Szóval, hogy esetemben végigmennél-e harisnyában egy plázán/parkon, illetve esetleg csináltál-e ilyet és ha igen akkor milyen volt az emberek reakciója?
2012. ápr. 4. 15:23
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Úristen de köcsög. Amíg nem neki kell hordani persze, hogy nem érti meg, hogy néha mennyire tud fájni.Szerintem nem gáz.

Én nem néztelek volna hülyének.

2012. ápr. 4. 15:40
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
ja amúgy igen én is végig mennék. De csak ha nem úja harisnya:D
2012. ápr. 4. 15:41
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Simán végigmennék,ha annyira fájna benne a lábam és totál lesz*rnám,hogy a másik mit gondol rólam.
2012. ápr. 4. 15:42
 7/28 A kérdező kommentje:
Hát, örülök hogy velem értetek egyet :) valaki esetleg meg is csinálta már?
2012. ápr. 4. 15:46
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
nyáron rengeteget mászkáltam mezítláb. lehet hogy én vagyok az őrült hippi, de szerintem nem gáz. mármint jó persze furcsa, de egyáltalán nem olyan nagy dolog..
2012. ápr. 4. 15:57
 9/28 A kérdező kommentje:
Mármint hol mászkáltál mezítláb? Mi volt az emberek reakciója? Harisnyában is csináltad?
2012. ápr. 4. 16:05
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
A nyáron én is mászkáltam mezitláb egy csomószor.:D Elég sok helyen de egyszer barátnőmmel a parkban sétáltunk mezitláb a cipő meg a kezünkbe volt és úgy..:D Lehet 'kicsit' hülyének néztek minket de nem érdekelte semelyikünket különösebben..:)
2012. ápr. 4. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!