Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 170 cm magas lánynak túlzás a...

170 cm magas lánynak túlzás a magassarkú cipő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

170 cm vagyok, és nemrég vettem egy kb. 8 cm magas sarkú cipőt. Nekem nagyon tetszik, és már járni is megtanultam benne.

Viszont mikor barátnőimmel megyünk valahova, akkor mindig fennakadások vannak. Ezt úgy értem, hogy állandóan olyan szövegekkel jönnek, hogy "Úr Isten, de magas vagy; nem szeretek melletted menni, mert fel kell nézzek rád; kimagaslasz közülünk amúgy is, de ezzel a cipővel meg főleg," stb. Ebből pedig már kezd kissé elegem lenni. Mindig a magasságommal jönnek, és ez már fárasztó. Tény, hogy én vagyok a legmagasabb, összes többi barátnőm 160 cm körül van.

Már 13 évesen 170 cm voltam, azóta egy centit sem nőttem. De régen sokat csúfoltak a suliban is, mert én voltam akkoriban a legmagasabb.

Mára már elfogadtam magam teljesen, sőt, a fősuli ideje alatt rájöttem, hogy nem is én vagyok a világ legmagasabb nője. :P

Ezért nyugodt szívvel kezdtem el magassarkút hordani, mert már amúgy is régi nagy vágyam volt, hogy legyen egy ilyen cipőm.

Viszont barátnőim viselkedése idegesít. És néhol már sértőnek is találom.

A kérdésem az, hogy szerintetek egy 170 cm magas lánynak tényleg csak a lapos talpú cipőket lehet hordani? Az tényleg ennyire megbotránkoztató dolog, ha magassarkút veszek fel, vagy csak én nőttem föl nagyon idióta környéken?

Amúgy ilyesmi a cipő, csak ettől sokkal szebb. :D

[link]

Köszönöm a válaszokat!

24/n

2012. márc. 24. 15:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az osztályban 170cm-mel az egyik legmagasabb vagyok... elmegyek edzésre ott meg 30emberből én vagyok a 2. legkisebb:D Szerintem ez teljesen átlagméret nem pici meg nem is óriás , simán fel vehetsz akármilyen ruhát,cipőt!:)
2012. márc. 27. 21:14
 22/26 anonim ***** válasza:

figyu, ha egy kicsit is zavar, akkor próbálj ki alacsonyabb sarkút. akkor legalább meglesz a magassarkú érzeted, de mégsem érzed magad kellemetlenül. ezek még jól is néznek ki:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 29. 09:23
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek!

Úgy látszik, a barátnőim kissé éretlenebbek a koruknál. :D Egyébként most szombaton is találkozunk, és megint magasba megyek. Ha beszólnak, akkor előállok a kis szövegemmel. Remélem nem fognak hülyének nézni.

Utolsó válaszoló: köszönöm a tippeket szépek a belinkelt cipők. :) De ehhez hasonlóim nekem is vannak. Ez sem túl magas, de már nagyon vágytam egy olyan cipőre, amiben formásabbnak hatnak a lábaim. És nem arról van szó, hogy engem zavar a magas...hanem arról, hogy a barátnőim viselkedése zavar. Az általad belinkelt magassággal még sosem cukkoltak, de ez a 8 cm kiverte a biztosítékot.

2012. márc. 29. 18:27
 24/26 anonim ***** válasza:
En is 170cm vagyok, és most vettem egy gyönyörü magassarkú cipöt, 13 cm magas a sarka, raadasul egy kis talpa is van. Nagyon szép. a barátom 180 cm, es magasabb vagyok benne nála, de engem nem zavar. öt egy kicsit igen. a baratnöid csak irigyek, en is azt mondom.
2012. ápr. 1. 17:16
 25/26 anonim válasza:

Oh mennyire boldog lennék,ha 170 cm lennék, 177 vagyok és a barátom akkora mint én ( talán kicsivel kisebb is) és el kell felejtsem a magassarkút, egy van , egy fekete amit még szalagavatóra vettem. Ha együtt megyünk ballagásra, esküvőre..nekem csak a babacipő marad :((

Amúgy is, milyen barátok azok akik számtalanszor megjegyzik a magasságod? nem úgy van hogy ezekben a dolgokban a külső nem számít?

Szóval nyugodtan felveheted!!!!!!!

2012. dec. 31. 15:40
 26/26 anonim válasza:

MEGAN FOX: 169 CM

SOPHIA BUSH: 169 CM

NIKKI REED: 169 CM

ALESHA DIXON: 169 CM

NINA DOBREV: 169 CM

KATY PERRY: 170 CM

PIXIE LOTT: 170 CM

KEASHA: 170 CM

BAYONCÉ: 170 CM

KEIRA KNIGHTLEY: 170 CM

ASHLEE SIMPSON: 170 CM

PARIS HILTON: 171 CM

JESSICA BIEL: 171CM

SANDRA BULLOCK: 171 CM

ANNALYNNE MCCORD: 171 CM

ANNE HATHAWAY: 173 CM

RIHANNA: 173 CM

ANGELINA JOLIE: 173 CM

TAYLOR MOMSEN: 173 CM

KATE BECKINGSALE: 173 CM

CLAIRE HOLT: 173 CM

CAMERON DIAZ: 175 CM

KATHERINE HEIGL: 175 CM

TAYLOR SWIFT: 180 CM

NICOLE KIDMAN: 180 CM

CIARA: 175 CM

Olvasd el, gondolom ismered őket. Gyönyörű nők. Magassarkút hordanak..mégis milyen magasak. Érdekli őket?^^ Ne foglalkozz mások véleményével.

2015. febr. 8. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!