'4 éves lányok. Nektek van, , platform" cipőtök? Milyen magasa? Szerintetek túlzás lenne, ha vennék egyet? ( Tudok benne menni, már kipróbáltam ) 14/L
Én azt tanácsolom, hogy először ezt olvasd el: [link]
Én ugyan nem vagyok 14 éves, de nem sokkal idősebb mint te, és én azt gondolom hogy 14 évesen még igencsak korai a platformos cipő.:) de te tudod..
Ugy pofán röhögnélek ,hogy a mentő vinne engem el.
már bocsi 18/F
14 évesen ? Még az általánosból sem kerültél ki...
Ezeke a cipők 20-on felül mutatnak jón, egy nőn, és nem kamaszlányon.
hát 14 évesen nem volt platformcipőm. az alkalmi cipőm se volt túl magas.
és igen, szerintem túlzás. még kislány vagy, akárminek is képzeled magad, az ilyen cipőket pedig nőknek találták ki, abba a szerepbe pedig még kell pár év, hogy belenőlj.
plusz ha kipróbálás alatt azt érted, hogy lakásban vagy cipőboltban tettél benne pár lépést... nem fogsz tudni menni benne élesben. :D A ballagáson pedig azért nem veheted le, ha kényelmetlen. Én gimis ballagáson is erősen megbántam, hogy nem a lapos cipőmben mentem, pedig kényelmes cipőm volt, és nem is akkor tanultam meg benne járni. :D
Persze te tudod, ha a fejedbe vettük, mondhatjuk mi neked, hogy nevetséges leszel benne. Legfeljebb megbánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!