Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek meg lehet valaha...

Szerintetek meg lehet valaha tanulni szépen menni egy platform magassarkú cipőben?

Figyelt kérdés
Kb 10-12 cm magas sarkú cipőre gondolok. Itt egy példa: [link]

2012. márc. 1. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztosan, ha a modellek meg tudták csinálni, stb. Annyit tudok, hogy én nem tudnék:D Mondjuk nekem nem is tetszenek az ilyen cipők.
2012. márc. 1. 13:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, rájuk nem is gondoltam (modellekre)... :D Nekem nagyon megtetszettek, de sose voltam magassarkús. Bár most van egy csizmám, igaz, annak csupán kb 4-5 cm-es a sarka. Gondolom sokat kell járkálni bennük, főleg itthon.. :)
2012. márc. 1. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem van ilyen cipellőm, bár sajnos nem igazán tudom hordani, mert gyengék a bokáim, de szerintem egyáltalán nem nehéz megtanulni járni benne. Nem kell benne futkorászni és akkor semmi baj nincs. :)
2012. márc. 1. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenben meg lehet tanulni járni, de sokaknak mégsem sikerül. Ha nem tudsz benne szépen menni, akkor inkább ne hordj ilyen cipőt, mert nagyon nevetséges leszel benne. Nincs is "szebb" látvány, mint a csinos hölgyemény, aki úgy megy a cipőben, mint aki maga alá csinált.

Inkább hordj kisebb sarkú cipőt, de abban menj magabiztosan és szépen. 3 cm-es sarokmagasság már optikailag karcsúsítja a lábat.

2012. márc. 1. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

én modelliskolába járok, ahol kötelező ilyen cipőt hordani az órákon. Egyébként a tornacipő-bakancsos típusú lány vagyok, előtte még csak egyszer volt rajtam magassarkú, és egyből egy 11centis platformmal kezdtem. :D a lényeg hogy stabilan tudj megállni a cipőben, nyugodtan tedd hátra a testsúlyod, nem fog eltörni a sarka. :D ne billenjen ki a bokád lépéskor. ezt azzal is meg tudod előzni, hogy tökéletes, de tényleg tökéletes méretű cipőt választasz. ha kicsit nagy, akkor tömd ki az elejét, vagy vegyél sarokfogót. ha mindenhol passzol a lábadra, sokkal könnyebb lesz benne járni. amikor állsz, húzd ki magad, figyelj a súlypontra, hasat be, cicit ki, popsit magad ALÁ! [nem pucsítunk, mert nem szép, és elesel. :D] a lábaid párhuzamosan állnak.

fontos, hogy járásnál a lábaidat egymás ELÉ tedd, ne mellé, és ne keresztbe! először csak otthon gyakorolj, de úgy hogy naponta csak 1, max. 2 órát van rajtad, mert az elején nagyon fog fájni a lábad, és nem akarjuk, hogy másnap rá se bírj állni a lábadra. fokozatosan növeld az időt. sarokra lépj, úgy ahogyan természetesen mennél. lépcsőn felfele nem muszáj leraknod a cipő sarkát, lefele nehezebb lesz, jó ha kapaszkodsz, mert még a legügyesebbekkel is előfordul hogy megcsúszik a cipő sarka. fontos hogy pontosan egyenesen rakd le a tűsarkakat, de billegj. ennyit az utcán való járásról. még annyit hogy ha csúszós felületen mész, pl. jégen [hála az égenk már tavasz van] akkor fújd be hajlakkal a cipő talpát, az kicsit segít. végül azt tanácsolom, hogy nézegess oktató videókat youtube-on [angoltudás nagy előny] ezek nagyon sokat tudnak neked segíteni! remélem tudtam segíteni! ha kérdésed van nyugodtan írj! :)

2012. márc. 1. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
szez CL es cipo? Nagyon szep meglebet benne tanulni jarni de amugy ha rejtett platformos akkor elvileg konnyebb
2012. márc. 1. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Én hasonló cipőben járok mint a kérdező :) Szoval inkább ide tenném fel a kérdésemet, hátha valaki még erre is válaszol: Én azért nem merek magassarkút felvenni 1, félek hogy hülyén megyek benne, bár már mondták, hogy nem, szovla nyugodjak meg,DE mégis mindig elkopik olyan csúnyára a sarka... Ez általános eset, vagy rosszul lépek? Csapkodom a sarkam?

Erre hogyan lehet figyelni, ha lehet??

2012. márc. 1. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze! Ha nem megy elsőre, próbálkozz más cipőkkel, nem biztos, hogy "benned van a baj". Nekem 5 pár platformom van, ebből 4-ben teljesen természetesen járok (legalábbis úgy érzem:D), az ötödikben viszont képtelen vagyok, mert csúszik a talpa.
2012. márc. 1. 18:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Hűű, NAGYON KÖSZÖNÖM a sok - sok segítséget! Főleg a hosszú leírást! Rengeteg újdonságot tudtam meg belőle! De minden infót és biztatást nagyon köszönöm! Én is kijártam egy félés modell-tanfolyamot, de nekünk semmi hasznos tudnivalót nem adtak ebben a témában (sem), szégyellem is, hogy oda jártam. :s De nem ez a téma most. Így már bátrabban vágok neki az első cipővételemnek! Jön a tavasz, és szeretnék egy ilyen csini cipellőt. Még egyszer köszönöm a tanácsokat, mindet megfogadom! :)
2012. márc. 1. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!