Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sötétkék platform magassarkút...

Sötétkék platform magassarkút hol találhatok még?

Figyelt kérdés

Egyet találtam ami nekem is tetszett, a többi se nem platform, se nem szép....

Ez nekem például nagyon tetszik, de kicsit magas, úgy 4-5 centivel lehetne kisebb a sarka:-P:

[link]

De színben ilyesmit keresek:

[link]

(kék rész)

Tudna nekem valaki segíteni, melyik üzletbe látott ilyet? Ja és fontos, hogy kínaiban nem akarok többet vásárolni, mert nem bírja a lábam azt a rossz talpat, viszont állítólag amit mangoba árulnak, vagy a louboutin cipők nagyon is kényelmesek, hiába, hogy magas a sarkuk nagyon.

25.000-em lenne erre kb:-)

2012. febr. 23. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:

25 ezerért nem kapsz Louboutint

Személyes tapasztalatom az, hogy akármennyire csábító is, ne rendelj netről, mert cipőknél, főleg az ilyeneknél elengedhetetlen a próba. Esetleg ha lesz vaterán vagy tesz-veszen hirdetés, ami közel van hozzád, személyesen is megnézheted és felpróbálhatod.

Tudom, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de talán kicsit hasznos volt :)

2012. febr. 23. 10:27
 2/3 A kérdező kommentje:

De, abszolút a kérdésemre válaszoltál, egy új lehetőséget vetettél fel, és ezt köszönöm:)

Tudom hogy louboutint nem kapok 25ezerért (sajnos:D) csak példaként írtam, hogy állítólag kényelmesek, ezzel arra akartam utalni, hogy a 20 fölötti magassarkúk már úgy vannak kialakítva, ezért kényelmesebbek.

És nem akarok netről vásárolni, nem mernék egy ekkora sarkú cipőt próba nélkül megvenni:d

2012. febr. 23. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, azt én is merem remélni, hogy ennyi pénzért minőséget kap a vevő :)
2012. febr. 23. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!