Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Platform magassarkúkban,10-13...

Platform magassarkúkban,10-13 cm-es sarkakon hogy lehet járni, kényelmes? Meddig lehet bírni egy ilyen igazi magasító cipőben?

Figyelt kérdés

2012. márc. 23. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ilyenem, nem sokszor volt rajtam (szalagavató + after, ballagás, szóbeli érettségi, egyetemi évnyitó és egyetlen egy vizsga). Nem vészes, bár afteren már nagyon szenvedtem és jönni kellett haza. Ha nem az van rajtad egész nap akkor elviselhető:) Csak nem tudsz olyan gyorsan menni benne mint lapos talpú cipőben. Ma láttam egy 60 éves nénit párducmintás szettben, platform cipőben, úgyhogy ki lehet bírni:D
2012. márc. 23. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Aki hozzá van szokva a magassarkúhoz annak gyerekjáték. Nálam a 7-8 centi számít a lapostalpú cipőnek szóval a 10-13 centis sarok ami ráadásul platformos is egész kényelmes viselet.
2012. márc. 23. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van elég sok platform tűsarkúm, a legmagasabb 14 cm, a legkisebb 10, a platform magasságuk 2 és 3,5 cm között van. A platformok számomra sokkal kényelmesebbek, mint azok, amiknek egyáltalán nem magasított a talpa. Azokban megérzek minden kis kavicsot amire rálépek a járdán, a platform szerintem nagyon kényelmes, főleg ha beleteszel egy zselés talpbetétet. Ha a lábad hozzá van szokva a magassarkúhoz, akkor az már a legkevesebb, hogy megszokja a platformot. Amúgy én hétköznapokon is hordom ezeket, autót is vezetek bennük, van, hogy reggel 8-tól éjfélig egy ilyen cipő van rajtam. Nem mondom, hogy nap végére nem nehezülnek el a lábaim, de egy igazán kényelmes cipőben simán ki lehet bírni. Persze én is lőttem már mellé, és volt olyan cipőm, amiben csak addig bírtam, hogy kocsiba beszálltam, a kávézóban eltopogtam az asztalunkig, ücsörögtem kicsit, majd a kocsiig kitopogtam, hazajöttem és alig vártam hogy ledobjam. Hiába álomszép cipő, meg kell találni az ilyen rövid kiruccanásokat, hogy legyen alkalmam felvenni, és ne fájduljon meg nagyon a lábam benne.
2012. márc. 24. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!