Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok tulzas lenne a...

Mit gondoltok tulzas lenne a magassarku majdnem minden nap?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok es elek halok a magassarku cipokert. csak 10 centinel magasabbak vannak, platformosok is. ezek tetszenek. viszont suliba nemveszem fel mert ott sokat kell lepcsozni es nemakarok leesni vagy ilyesmi mert eleg csuszosak a kovek foleg ilyen idobe... eddig csak kulonleges alkalmakkor es neha neha hordtam oket pedig van 6db. sajnos egyedul nem merem felvenni mert zavarna hogy masok mit gondolnanak. tudok benne jarni viszont eleg magas vagyok ezert nemtudom.. szeretnem ezt legyozni es rendszeresen magassarkut hordani.ti mit gondoltok errol??
2011. febr. 11. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem 15 évesen suliba még ne hordj ilyeneket , pláne minden nap. de egyébként ha meg annyira szeretnél ilyenkben járni akkor kit érdekel ki mit mond.
2011. febr. 11. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
attól függ milyen a cipő ... pld. jo lenne ha mutatnál képet. és hány cm vagy ?
2011. febr. 11. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Roppant szórakoztató, amikor 14-15 éves kislányok lejtenek végig olyan ruhákban az utcán, amit normális esetben felnőtt nők hordanak.
2011. febr. 11. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát én már maradok a laposabbnál:D Az legalább kényelmes. Én tinin mindig hordtam magassarkút, mert alacsony voltam. De most már nőttem, így már nem érzem azt, hogy lerohadnak a lábaim a fájdalomtól.

Épp ma láttam egy platformos tűsarkú cipős lányt (3 cm talp, és 12 cm sarok kábé) mondjuk tudott benne menni, és magas sem volt benne, de már a látványra is fájni kezdett a lábam:P

2011. febr. 11. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
ha nem fáj benne a lábad. hajrá.
2011. febr. 13. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!