Ti havonta mennyit költötök el ruhára?
Ha kell valami, csak akkor vásárolok ruhát. Általában "csak úgy" alapon nem megyek el vásárolni, mert nem tehetem meg. Turiban szoktam vásárolni ruhát, 2500-4000 Ft között. Ha tehetném, többet vásárolnék, de nem tehetem.
17/L
most ebben a hónapban jelenleg vettem 3 ezerért gy bokacsizmát, 2 ezeért egy pólót, és tegnap kaptam a páromtól egy felsőt.
Eyébként kb általában minden hónapban veszek valamit de ez max 1-2 felső vagy nadrág vagy kardigán épp ami kell. Nem költök az ölözködésre sokat, mármint drágán sosem vásárolok a felsőim 1-2 ezer forintosak, nadrág is max 4-5 ezer.
Kb 1-2 havonta jon ram a vasarolhatnek ilyenkor viszonylag sokat koltok, (de csak 1-2 ruhat veszek, ezek dragabbak)
Ha korlatlan penz allna rendelkezesemre...En nem szegyellnem a tobb millios darabokat sem :DD
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!