Mennyit költötök havonta arra, hogy jól nézzetek ki? Mire?
minimálisat
Hajam én festem,havi festék 500 Ft
Vágatni évente 1x 2000Ft
szemöldököm párom szedi-festi,megtanulta :)
Évente 1-2x kell venni arclemosót,arcmaszkot,szemceruzát,pár körömlakkot,apróságokat,ez éves szinten kb 10ezer Ft
kondibérlet,körmös,ilyenekre nem költök
Ruha változó,havi 2-3 ezer átlagolva (nem minden hónapban veszek ruhát)
25/N
Havonta veszek kb egy körömlakkot, 600Ft-ért,
Arclemosót félévente veszek egy jobb minőségűt, olyan 4000Ft-ért,
Sminket se veszek minden hónapban, mondjuk púder, alapozó, korrektor fél évig tart, szemceruza, spirál 3 hónap, ezekre összesen fél alatt költök 6000Ft-ot,
Ruhákat összevissza vásárolok, turikban, havonta kb 5000Ft.
Fodrászhoz 2 hetente járok, mert olyan a frizurám (sidecut) 1500Ft-ért.
14L
Havonta fodrász + hajfesték (2 db kell belőle a hosszú hajam miatt) = kb. 4500 Ft
Havonta szempillaspirál, szemhéjtus = kb. 2000-3000 Ft
Kb. 3 havonta alapozó, púder = kb. 7000 Ft
Kb. 3 havonta ruha = kb. 30 ezer Ft
Nagyjából ezek vannak. Kozmetikushoz nem járok, magamnak egyedül szoktam kiszedni a szemöldökömet.
Havi szinten tehát úgy kb. 20 ezer Ft-ra jön ki nagyjából vagy kevesebb kicsit.
28/N
5-ös vagyok: És még lefelejtettem az arctisztítót valamint a szemfestéklemosót. Szemfestéklemosó az 700 Ft, arctisztító pedig 900 Ft kb. havi szinten még. Szóval a 20 ezer Ft összesen mindent belevéve tuti hogy megvan, ha nem több.
28/N
A hajamra nem igazán kell költenem, mert nővérem fodrász, mindig ő vágja, ő hoz jó minőségű samponokat, balzsamokat stb...
Korrektort 2 havonta veszek, 1000 Ft-ért maximum, ez évente 6000. Púder fél évig elég, 2000 körül van, évente 4000. Ez így összesen havonta átlagolva kb 900 Ft
Szoktam venni havonta 1-2 körömlakkot vagy szájfényt, vagy szemhéjpúdert, mindig mást, ami épp elfogy. Maximum 1000 Ft-ért. Szempillaspirál és tus 3-4 havonta, 3000 Ft, ez havonta 800 Ft.
Arclemosó, arcpakolás félévente kell. Havonta kb 500 Ft.
Kozmetikushoz járok 3 havonta, havi 1000 Ft.
Ruhát maximum havi 5000 Ft értékben.
Kondizni is járok, 2 havi bérlet 3000 Ft, havonta 1500.
Öszzesen tehát: 10 700 Ft.
Jó sok. :/
Fodrász 3havonta (dauer+vágás) 3000ft, kozmetikus kb. 3-4havonta (szemöldök és szempilla festés, arctisztítás), eddig ingyen volt, de most max 3000ft-ot fizetek érte. Smink cuccok, ha valami tetszik és olcsó megveszem, tehát havonta 1000kb, körmöm, szemöldökszedést, és szőrtelenítést én csinálom így az nem kerül pénzbe.
Ruhák, cipők, kiegészítők: szintén ami tetszik és olcsó az kell (persze csak az amire szükségem van, illetve kitudom használni) kb. 2000ft/hó.
Majd futni fogok tavasztól így ez is ingyenes.
De nagyon változik, hogy mennyit költök. Max. 5000ft, de van hogy csak pár 100, vagy éppen semmi.
28/n
Tegnap 19:46
Bocs a kérdésért, de hol jársz ennyiért konditerembe?
(felénk a legolcsóbb 5ezer/hó, én is szeretnék de ennyim nincs rá, ezért kérdem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!