Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Asszonyok, nők, lányok. Havi...

Asszonyok, nők, lányok. Havi szinten kb. mennyit költötök magatokra?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az öltözködésre, fodrász, kozmetikus, manikűr, gyantázás, arckrémek, testápolók, tudfürdők, minden kozmetikai szer, sminkek, samponok-és hajápolószerek...esetleg vitaminok...fogyókúrás szerek...akármire, amit egy nő használhat...
2011. szept. 16. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kozmetikumokra, sminkre átlagosan kb. 2-3000 Ft, van ,hogy többet iééetve kevesebbet, mert nem minden fogy el 1 hónap alatt.

Körmös 5000 Ft / hó

Fodrászhoz nem járok havonta, ha megyek akkor 1500-5000 Ft között fizetek, attól függ,hogy mit csinál. Néha megoldom a festést itthon, az kb. 1500 Ft.

Fogyókúrás szerekkel nem élek, kozmetikushoz nagyon ritkán járok. Sportra havi 8-10.000 Ft-ot költök.

2011. szept. 16. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:

A hajamat én vágom, nem járok fodrászhoz. Csak a frufrumat igazítom ki, azt meg én is meg tudom csinálni, illetve, festem a hajamat, abban meg anyukám segít. A hajfesték 800 ft.

Kozmetikushoz nem járok, mert a bőrgyógyászaton felírtak gyógyszert, ami legalább használ is, ez 3000 ft havonta.

Manikűröshöz szintén nem járok, mivel sajnos rágom a körmöm, nem tudok leszokni róla, műkörmöt nem akarok.

Gyantáztatni sem járok, itthon borotválom a dolgaimat.

Arckrémet nem használok, testápolót szintén nem. Tusfürdőből közép ár kategóriásat veszek. 500 Ft körül, samponból is.

Kozmetikai szerekből, tust használok, szempilla spirált, ez kb 1500 ft.

Hétvégente néha-néha elmegyek vásárolni, akkor se költök sokat. 2000-3000 ft/nadrág, a pólókat is ilyen árban veszem. Cipő 1500-2000 max. ennyit adok értük. Melltartóra max. 2000-et... szóval összességében nem dobom ki feleslegesen a pénzt. Cigizni nem cigizek, így arra sem kell költenem.

18/l

2011. szept. 16. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:

cipő: 7.000-14.000. havi 1, max 2 cipőt veszek, 7ezres ár körül, annál kevesebbért felesleges venni, mert nem minőségi, tönkremegy. és sokkal gazdaságosabb egy hétezres cipőt hordani 2-3 évig, mint egy kétezrest 3 hónapig.

felsők: 10.000, max 12.000. általában turkálóban vásárlok, nagyon csinos, egyedi, jó minőségű, ám olcsó darabok vannak, mindenkinek sokkal jobban tetszenek a cuccaim, mióta ott vásárolok, és én is jobban érzem magam :)

nadrág, szoknya: 5.000-10.000. Ebből kb. 2 max 3 darabra futja, de nem minden hónapban veszek, kb. félévente, szóval havi leosztásban legyen 2.000.

műkörmös: 3.000. Csak zselét húz rá, én itthon festegetem magamnak, 4-6 hetet simán kibír.

egyéb kiegészítők, pl ékszer, öv, sál, táska: max. 7.000 és ez sem minden hónapban.

tusfürdő, sampon, balzsam,borotva, borotvahab, fogkefe, fogrém, dezodor : 3.000 kb.

smink: max. 4-5.000, de ez sem minden hónapban.

krémeket, testápolókat, ilyesmiket nem használok. fodrászhoz 3 havonta megyek, az 4-5.000, csak vágás, magamnak festem.

sörélesztő, antioxidáns, vas, c-vitamin: 5.000 Ft.

cigi: max. 2000 Ft.

szóval össességében kb. 35.000 Ft egy hónapban, mikor nem vásárolok parfümöt, gatyákat, táskát, nem megyek fodrászhoz.

19L

2011. szept. 16. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Ruha: kb. félévente egy felső vagy egy farmer vagy egy szoknya kb. 5000-8000 Ft (havonta 1500)

Alsónemű: bugyi, zokni, harisnya, sportmelltartó-melltartó: félévente kb. 3000 Ft (havonta 500)

dezodor, balzsam, sampon, hajvégápoló, arckrém: 1000 Ft/hó, kb, 3 hónapig elég az összes.

festeni nem festem a hajam (eredeti sötét hamvasbarna, jó színe van)

Fodrászhoz nem nagyon járok, kb. évente, hosszú a hajam amúgy, csak kis frizura van bele vágva, de szép fényes.

Smink: alapozó és kence-fice sokáig elég az alapozó 2000Ft amit rendszeresen használok, az is elég 6-9 hónapig....

Szóval én nem sokat költök max. 5000Ft.ot ilyesmire/hónap. Van ruhám, általában jobbak, és még mindig felvehetők nagyrészt.

2011. szept. 16. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:

18:08

Ja fogyózni normális étrenddel szoktam és futni időnként.

Természetes szép hosszú körmöm van, nem szeretnék műkörmöt.

26L

2011. szept. 16. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Sima szappant használok Dove, ez kb 300/hó

arckrémet ajándékba kaptam májusban azóta még a fele megvan (vichy)

Sampon head and shoulders/gliss kur...stb kb 1000/2 hónap

hajfesték max 2000/hó

hajpakolás gliss kur 1000-már 2 hónapja megvan és még a fele sem fogyott el

ruha....hát előző hónapban 3 farmer, ami olyan 22000 volt össz

ebben a hónapban egy pulcsi, bugyik, és hosszú ujjú felsők kb 15000- de ez most a jön az ősz pánik és mindenem elrongyolódott tavaly ilyenkor egy fillért sem költöttem ruhákra

alapozó, korrektor, szempilla spirál kb 5000/3hónap

cipők: idényenként kb 15000

2011. szept. 27. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:
ja és dezodor 700/hó és 22/L voltam
2011. szept. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!