Férjes asszonyok ti télen meghagyjátok a bundát lenn? Nem gáz? Mert én ugy érzem melegit elég fázos vok. A férjetek mit szol hozzá?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 11:33
1/18 anonim válasza:
Nem hagyom meg. De a páromat az sem zavarná nagyon, ha meghagynám.
2/18 anonim válasza:
gyantáztatok. és felveszek inkább egy pamut franciabugyit...
3/18 A kérdező kommentje:
szóval akkor szerintetek gázvagy miert nem hagyjátok meg?
2011. jan. 8. 11:40
5/18 anonim válasza:
Nem vagyunk házasok még, de nem hagyom meg! Nem gondolom, hogy jobban melegítene, ha meghagynám, meg egyébként se szeretem...
a 11:37-es hsz nagyon tetszik!!! :))
6/18 anonim válasza:
áááá te jó ég!ha többen írják, hogy nem hagyják meg akkor te sem fogod vagy mi????
ne az alapján dönts hogy vad idegen emberek gáznak tartják e vagy nem hanem higy neked mi a jobb meg a férjednek
7/18 anonim válasza:
attol hogy ferjnel vagyok nem valtok at igenytelenne. amugy fel kell oltozni es nem fazik az ember. mondom ezt en innen skandinaviabol.
8/18 anonim válasza:
Ezzel az erővel nyáron a fejed is leborotválhatnád, hogy ne legyen meleged... Valaki vagy szőrtelenít, vagy nem, de nem hinném hogy ez évszak-függő
9/18 anonim válasza:
Undorítónak tartom hogy bundának hívod, ez a gáz nem az hogy van vagy nincs.Jó nagy paraszt lehetsz
10/18 anonim válasza:
Én mindig leszedem, mert szerintem nem higiénikus és esztétikailag sem a legmegnyerőbb. Az én férjem azt szereti ha kopasz,s én is ezt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!