Férjes asszonyok ti télen meghagyjátok a bundát lenn? Nem gáz? Mert én ugy érzem melegit elég fázos vok. A férjetek mit szol hozzá?
En apolom a testemet telen is, tehat nem a korszakoktol fugg ez.
Ugyanugy es mindent vegzek, mint nyaron pl.
Ezek szerint Te a fodraszhoz sem mesz, hiszen paras az ido es sokat esik az eso stb.
Egyszoval az En velemenyem az, hogy a testi apoltsag az nem evszakfuggo, de nem is tarsfuggo, mivel onmagam igenye.
11:42.. szóval aki nem borotválja az igénytelen.....!?! Nem semmi. Brrrrrrrrr
Ez alapján ítélni meg embereket.Te jó ég!
szia!
igaz én nem vagyok férjnél és élettársam sincs de én is volt h felfáztam 1 hónapon belül 2x is. Én is leszedem onnan, nem hiszem, hogy ez lenne az amitől nem fázol fel. tavaly voltam télen 1x felfázva az is azért mert hidegre ültem.
Ami nekem bevállt taktika: francia bugyi, harisnya, jó vastag kötött zokni és olyan téli kabát ami egészen a combom közepéig ér, tehát eltakarja a fenekemet!
Ami mellékes de sztem jó mert nálam bevált: minden reggel iszok actimelt, nem a danone félét mert az kicsit drága, hanem a lidlben lehet kapni ilyen zöld színű van narancs meg natur is, ez olcsobb és nem 4 hanem 6 dbos kiszerelésű+ szedek béres cseppet meg vitamint, és ez volt az első tél mikor télleg nem volt komoly bajom!
Remélem segítettem
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!