Fiúk! Lánnyal járnátok szívesebben? (csak az alakját nézzétek)
1. nem sovány-kövér párharcot akarok vívni veletek, szerintem egyik sem tartozik kövér kategóriába
2. igen, az én alakom hasonló, mint Beyonce-é, és nem tudom eldönteni, megpróbáljak-e lefogyni vékonyabbra
3. elsősorban fiúk válasza érdekel. lányok is írhatnak, bár tudom, hogy nekik a vékonyabb fog bejönni, de nem a lányoknak akarok tetszeni. szóval legalább írjatok kort és nemet.
4. arra is kíváncsi lennék, hogy miért azt választottátok amit? (a másikat soványnak/kövérnek/fiúsnak/zsírosnak látjátok)
a második lány pont olyan mitn az első csak nagyobb mellekkel... vagyis én nem sok különbséget látok.
egyébként egyik sem tetszik, azért mert nekem túl izmos. olyan férfias a hasfaluk. 20L
nem akarok kötekedni, de mindkettő majdnem ugyanolyan. az elsőnek szélesebb a csípője és nagyobb a cicije amin nem lehet változtatni, nem a "kövérségtől" függ. ami különbség van a két nő között ami változtatható az a comb. az elsőnek vastagabb a lába, de illik az összképhez így nagyon dögös.
amúgy nekem mindegy, mindkettő másért vonzó!
Kislány! Ne akarj a pasiknak megfelelni! Elsősorban magadnak felelj meg! Ha te utálod magadat és az alakodat is, mások sem fognak vonzónak látni! Az elégedetlenség kisugárzik!
Így van a külső számít, úgy, mint nálunk nőknél is, ha valaki nem tetszik, akkor nem is akarunk vele közelebbi kapcsolatot.
Tetszel magadnak? Igen? Akkor minden rendben. ha nem, amin tudsz változtass! Amin nem, azt fogadd el, vagy próbálj előnyösen takarni! Ne holmi pasinak akarj megfelelni...ha most azt mondanák, hogy nekik a szőrös hónaljú,disznótőgyű nő jön be, akkor bepumpálod a melleidet lufi nagyságúra és növeszted a szőrzetedet???
Ez nagyon gyerekes gondolkodás! Amúgy meg mindenkinek más tetszik! Hiába fogysz le, ha a nagy Ő-nek dundin tetszenél!
A kérdésedre válaszolva: mindkettő jól néz ki, mindegyik más alkatú. Beyoncé körte alkat, a másik nő homokóra. Mindkettőnek jól áll az alakja.
kíváncsi vagyok, hány évesen "kislányozol" le :D egyébként nem tudom, miért gáz ez, egyszerűen csak megkérdeztem, hogy a fiúk többsége melyik alakot részesíti előnyben. az utóbbi időben elég sokat fogytam, és igen, már így is tetszem magamnak, de kíváncsi lennék, te el tudnád-e dönteni, mi a jó, ha a tükörben egy folyton változó testet látnál. ilyenkor az ember önképe teljesen összezavarodik. persze hogy jó a mostani, ahhoz képest amikor 75 kg voltam. de hogy a "szexi-skálán" merre tart, azt én nem tudom megállapítani.
egyébként már megfigyeltem, hogy a "fogadd el önmagad" és a "lényeg, hogy tetszél magadnak" szöveget legtöbbször pont azok hajtogatják, mintegy mentségként, akik lusták változni, pedig akarnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!