Lányok mennyit költötök havonta magatokra? Ruhák, szépségápolás, kozmetikumok?
-Ruhát nem veszek minden hónapban,csak akkor amikor szükségem lenne valami új ruhára..
-sminkkészletet sem veszek,mert soha nem festem magam..Nincs is semmi sminkkészletem
Amit minden hónapban veszek
- intim betét
-tisztasági betét
-tusfürdő
-hajsampon (ezt is inkább 3 havonta veszek)
-hajbalzsam(3 havonta)
- antibakteriális folyékony kézmosószappan
Nagy ritkán amikor rám jön veszek egy ránctalanító éjszaki krémet,de a nagy lelkesedésem talán 2 napig tart,utána többé nem kenem vele az arcomat..
Amit minden nap használok reggel és sete az,hogy hideg vizzel megmosom az arcomat,nyakamat..
Az eredmény: 39 éves vagyok,és 30 évesnek néznek.Szép sima bőr,sehol egy pattanás,se ránc..(bár fiatal koromban sem voltam pattanásos)
Így havonta ha mindent összeszámolok akkor sem költök magamra 2000-3000 forintnál többet.
na szóval... hosszú lesz:D
-általában 3 havonta elmegyünk valamilyen bevásárló központba, ott szoktam vásárolgatni (kb. 40-60 e) az egy hónapra leosztva kb. 15 e ft.
-közben ha valamit meglátok egy butikban, megveszem, ez legyen mondjuk havi 5 e ft.
-rövid hajam van, vágás 3500 ft., otthon festem, 1500 ft.
-kozmetikája van anyukámnak- ingyenes:D
-kozmetikai krémek, tonik-ingyenes
-sminkcucc havi 3000 ft.
-balzsam, sampon 3000 ft.
-köröm(ez is ingyenes:))
-gyanta 1500 ft.
ruhát hetente veszek,havi szintem 20000 ft kb
szépségápolás 10000 ft
meki,kfc,egyebek 10000 ft
havi 2x 3x buli 150000 ft
16L :)
Ruhákat általában időszakosan vásárolok, ez azért is jó, mert ilyenkor vannak az új szezonnyitó darabok és ilyenkor még kicsit kedvezményesebben lehet hozzájutni egyes darabokhoz, valamint a tavalyról megmaradt ruhákat is elég rendesen leárazzák, úgyhogy ki lehet fogni 1-2 jó darabot elég olcsón. ;) Mondjuk Tallyban vásárolok általában, az eleve nem olyan vészes, úgyhogy mondjuk azt, hogy mondjuk 3 havonta költök 15-20 000 a ruhákra, meg néha ha elszakad, tönkremegy valami és újat kell venni, vagy megtetszik valami, akkor legyen havonta 3-5000 körüli kiadás ruhákra.
Kiegészítőket viszont veszek, ha valami megtetszik, akkor azt megveszem, persze csak akkor, ha elfogadható az ára. Ez legyen havonta olyan 2-3000.
Szépségápolás:
- arclemosó, tonik, krém kitart kb 2-2,5 hónapig, úgyhogy ez nem jelent havi kiadást
- tampont, tisztasági betétet viszont muszáj vásárolni, ez olyan 1500 ft körül mozog
- kozmetikushoz kéthavonta megyek, akkor 3500 az arckezelés, szőrtelenítést otthon végzem az ingyen van (epilátort csak 1× kellet kifizetni :D)
- sminkcuccokra havonta kb 6-7000 ft megy el
Azért kúrvára irigylek másokat, hogy ennyit tudnak költeni..
Ruhát alkalmanként veszek, ha szülségem van valamire; nálam ez a meglátom és megveszem nemműködik, mert nemtehetem meg anyagilag, max. húzom anyut, mert varrónő. (messze nemolyan jóbuli, hidjétekel.. :'D)
Sminkre is csak alkalmanként költök, ha valami kifogy/elfogy vagy valami újra van szükségem.
Az alap dolog a betétek, tusfürdő, sampon, dezodor és egy jobbfajta krém mindig van itthon.
Azthiszem körülbelül ennyiis lenne..
Nem kell nekem havonta új ruha, elvagyok a régiekben is. Szóval 2-3 havonta pár ezer Ft. Kozmetikushoz megyek szőrteleníteni az 1000 Ft és körülbelül ennyi. :)
15/L
Fodrász: 3800/3 hó
Hajfestés otthon: 2000 ft/hó
Műkörmös: 2500/hó
Dekorkozmetikum (sminkek): nem veszek havonta, de ha veszek akkor egyszerre 10-15.000 ft
Ruhák: kb 3 havonta 50ezer
Hajápolási cuccok: 2500/hó
Könyv/magazin: kb. 800 ft/hó
Néha mozi, gyorskaja néha: 3000 ft/hó
Egyebek(buli,mozi,gyors,étterem...):kb.5000ft
Ruhák Magyarországon:10.000 körül
Ruhák külföldön:50-70.000
Cipők itthon:5-10.000
Cipők külföldön:15-30.000
Smink: sminkes vagyok saját célra nagyker áron max. 2-3-4000
Kozmetikumok:5000
Ez úgy átlagban:80-85.000.-/hó
Persze ez változik,hol kevesebb több meg nem szokott lenni...A külföldi utaktól függ,általában havonta megyek,de néha nem vásárolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!