Ti havonta mennyit költötök el ruhára?
Nem szoktam havonta elmenni, hanem mondjuk negyedévente, akkor 10-20-30ezer forint értékben, de általában csak kínain, meg olcsó helyeken, szóval ez sokféle ruha, ami épp kell és jól is áll. Nem szeretek vásárolni, szóval ez olyan muszájból dolog, hogy menjünk el, mert szükség van erre-arra, aztán ilyenkor egyben mindent.
Szerintem ha milliárdos lennék, akkor is így csinálnám, csak akkor nem szenvednék ennyit az árakkal, hogy egy fajta ruhából, ha tetszik, keressek tizenöt másik boltot, ami árul még ugyanilyet, és megkeressem melyik a legolcsóbb, hanem ami tetszik és jó, azt megvenném.
Havonta 20-30 ezer körüli összeget költök ruhára, úgyhogy sok ruhám van, de a régieket árulom Vaterán, és ott kiárulom azt az összeget, amit új cuccokra költök.
20/L
Nem szoktam minden hónapban vásárolni, de Vaterázok, így ha ott megtetszik valami, azt megveszem (elég jó áron lehet ott találni tök márkás ruhákat)
Kb 3 havonta megyek el nagyobb vásárlásra, és kb. 60ezer ft-ot költök el.
És nem, nem apuci pénzét költöm, van bevételem, és ösztöndíjam.
Leginkább szezonálisan vásárolok (tehát ha kell valami tavaszra, nyárra stb)
Általában megvárom a leárazásokat és úgy relatíve sok cuccot tudok venni olcsón. Például idén így rendeltem 10 euróért egy bikinit és szintén ennyiért egy farmersortot a H&M-től.
A városban most találtam egy tök jó turit (eddig nagyon ellene voltam, mert hogy higiénia stb), de nagyon igényes.
1000 Ft-ért vettem egy tök jó felsőt (tally weijl-es), ami a boltban kb 5000 körül lenne.
Egyedül, amire viszonylag több pénzt adok ki, azok a cipők, így hosszú ideig kitartanak.
Én körülbelül 3 havonta vásárolok. Nem szeretem, mikor megkapom a pénzem és kis dolgokra költöm el. Tartalékolok, félreteszek és ha összegyűlik egy nagyobb összeg, abból vásárolok. De még így is a leértékelésekre utazom. Ha nagyon megtetszik valami, ami egy nagyobb tétel, ritkán, de megveszem. Kb. 40000, amit magammal viszek, néha több, néha kevesebb, de gyakran inkább így is meghagyok belőle, hátha hirtelen majd másra kell :)
De ettől függetlenül, hogy nem jutok túl gyakran el vásárolgatni, nagyon szeretek ruhákat nézegetni :)
Havonta 0 forintot. Utoljára novemberben vettem egy 2500 forintos pólót.
Ne értsetek félre nagyon sok energiát fordítok az öltözködésemre. De tudok varrni és gépek is rendelkezésemre állnak. Így ha azt érzem már nincs 1 rendes ruhám sem, akkor egy régi nem használt darabomat felújítom. Tádáám 0 forint rá költéssel lett egy új ruhám.
Ráadásul én pár havonta körbe járom az egész családot nem hordott ruhákért unokaöccstől nagypapáig.
+ egy kis textilfesték csodákra képes!
Ha nekem annyi pénzem lenne amennyit már szégyell az ember, akkor nem ruhákat vennék, hanem anyagot és magam varrnám meg a kívánt ruhákat. Rengeteg gyönyörű kelme. Havi szinten úgy 60-70.000 forintot szívesen költenék rá.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!