Itt van egy kép ha unalmas a beszólás, hogy a mai lányokat az anyuk hagyja szajhának öltözni! Szerintem minden kamasznál eljön ez az idő. Ti mit gondoltok erről?
Hú ezen a képen aztán nagyon szajhásan öltöztek a lányok...Kár, hogy nincs rajtuk tűsarkú, és egy tonna smink, ráadásul a mellüket sem rakják ki.
Minden kamasznál eljön ez az idő? Akkor velem valami baj van, mert sosem öltöztem úgy.
Akik úgy öltözködnek, azoknál a viselkedésük is hozzájárul, hogy ezt mondják rájuk.
nem ertem a kepet amit feltoltottel ezekrol az uttorokrol... en is igy neztem ki anno ebben a szerelesben..
Nem minden lany a (mai vilagban) vagyik ra hogy "szajhanak" oltozzon. Persze mi szamit annak manapsag?? szerintem inkabb az egyen viselkedese teszi szajhava, nem a miniszoknya vagy a kivillano mell.. ha valaki mutatos es szuk,vagy rovid szerkot szeretne hordani, tegye meg, ha elmult 16...attol meg nem szajha. de ezek a lanyok akikrol a kepet raktad fel kb 12 evesek?
A 12 évesek szoktak szajhának öltözni és vihogni a pasikon akik szerintük nézik őket. Ez a természetes.
Azért ez a csizma és ultra mini szoknya.
Ezek a kislányok mért lennének szajhák?-.-"
Se4hol egy smink vagy festett haj,vagy magassarkú vagy kivillanó mell, bár ha még ez is lenne a helyzet akkor sem nevezném őket szajhának.
És nem jön el minden kamasznál ez az idő...
Mitől lesz vki szajha? Nálam ez ott kezdődik,ha vki nyíltan összefekszik minden pasival... Az öltözködéshez meg semmi közöd,mindenki azt vesz fel amit akar.
Egyrészt a régi időben még nem kellett félteni, hogy esetleg egy beteg ember szexuálisan is vonzódna ezekhez a gyerekekhez, mert az olyanokat akkoriban a börtön legmélyén tartották, na és a halálbüntetés is sok ilyet elvitt.
És ezek a kislányok nem olyanok voltak, mint a mai elfajzott tinik(természetesen tisztelet a kivételeknek!), akiknek csak a dughatnék járt a fejükben. Ők régen ennyi idősen homokoztak, babáztak, bammeg! Csak a mai világban menő, ha 12-14 évesen szexelnek...
en nem ismerek ilyen 12 eveseket...
valamint mennyi idovel ezelott volt az a "regi ido"?
30 eve mikor en voltam 12 eves a sajat hazunkban a faszi aki a zongoramat jott hangolni megfogdosott ott alul mikor a szuleim kimentek a konyhaba! azt sem tudtam mi tortent vagy miert csinalta. viszont tudtam hogy ez rossz dolog volt.. annyira szegyelltem magam es azt hittem en csinaltam valami rosszat... sosem mondtam el szuleimnek mert azt hittem enram fognak haragudni. persze azota mar tudom hogy ez a pasi egy perverz diszno volt! en egy artatlan kislany voltam es megis megtortent velem ilyen disznosag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!