Nyakkendőkötési szakértők, ha vagytok itt: mi a neve annak a csomó (zási mód) nak, amely az alábbi képeken látható? (legalábbis szerintem mindkettőt ugyanazzal a módszerrel köthették meg, de ha nem így lenne, akkor korrigáljatok)
2012. márc. 2. 14:11
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de szerintem közönséges nyakkendő csomó, csak szorosabbra húzták és szépen eligazították a csomó alatt, hogy úgy gyűrödjön, ahogy kell.
2/3 anonim válasza:
Ugyanaz a hagyományos nyakkendőkötés.
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Azért tettem fel a kérdést, mert az az egy kötési mód, amit én ismerek, az soha nem ad a képeken látható (tehát hosszúkás és ha jól látom, enyhén aszimmetrikus alakú) csomót, hanem ezeknél jóval szélesebb trapéz alakút, és mindig szimmetrikusat.
2012. márc. 2. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!