14 éves lányodnak engednéd, hogy ilyen ruhát vegyen fel, szülők válaszoljanak és ne gyerekek?
2012. márc. 9. 16:39
1/23 anonim válasza:
Nem engedném. Minek ilyen ruha egy 14 évesnek, és főként milyen alkalomból? Csak úgy suliba, vagy mozizni? Vagy buliba? Oda eleve nem engedném ennyi idősen. Esküvőre, vagy egyéb elegáns öltözetet kívánó alkalomra ez elfogadhatatlan egy 14 éves számára.
2/23 anonim válasza:
most miért? fiatal had élje az életet.
ja és a társai mennek ő meg nem, hogy is van ez?
3/23 anonim válasza:
Ha menne valami bálszerűségbe akkor igen megengedném, de csak úgy ilyenekbe nem biztos hogy engedném járkálni.
5/23 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de gyerek sem. Nem.
6/23 A kérdező kommentje:
8. osztályos ballagásra, hogy ilyen ruhában ballagjon
2012. márc. 9. 16:49
7/23 anonim válasza:
a középső OK szerintem, a többi még felnőttnek is ronda
9/23 anonim válasza:
Én azt gondoltam, hogy még mindig a sötét alj, fehér ing a kötelező az általánosban, de ezek szerint nagyot változott a világ. Nagyon csinosak a ruhák, de szerintem nem pont egy 14 éves lánynak a ballagására, hanem egy érettségizőnek inkább.
10/23 anonim válasza:
Szerintem nem való ballagásra, ezekhez a ruhákhoz még kicsik a nyolcadikosok. Úgyhogy nem engedném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!