Milyen stílust képviselsz?
Figyelt kérdés
Értem itt a kérdést, cipőre , ruhákra , stb .De leginkább a sapka érdekel :) De mindhez nyugodtan írhattok !:)
17/F
2012. márc. 3. 12:03
11/15 anonim válasza:
A sajátomat.
Általában rózsaszín, piros, fehér, fekete pólókat hordok, bomsos felsőkkel. Próbálom nőeiesre venni a figurát. Nem hordok szoknyát, mert nem szeretem. Cipőben általában magassarkú, persze suliban 4-5 centis sarkú cipőm van, de van sportcipőm is ugyanúgy.
Sapkát nem hordok, csak télen.
17/l
13/15 anonim válasza:
nőies, "shoppingolni" viszont nem igazán szeretek, meg a divat sem különösen érdekel, azt veszem fel ami tetszik és jól áll.
14/15 anonim válasza:
romantic, cute, elegant... ezek úgy.. :D
15/15 anonim válasza:
fekete farmer, fekete pólókkal, fekete inggel vagy pulcsival mikor milyen kedvem van. sapkát ritkán hordok nem vagyok az a fázós típus, fullcap meg baseball sapka nem áll jól, fekete bakkancs vagy tornacipő. jah és általában még pár láncot hozzácsapok:3 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!