Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílust képviselsz?

Milyen stílust képviselsz?

Figyelt kérdés

Értem itt a kérdést, cipőre , ruhákra , stb .De leginkább a sapka érdekel :) De mindhez nyugodtan írhattok !:)

17/F

2012. márc. 3. 12:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Rock-metál.

Láncok,fekete -szürke-keki-vörös ruhák,szegecsek,biztostű,szaggatott naci-póló,bakancs-tornacipő,katonai sapka,vagy télre sima kötött sapka:)

20/L

2012. márc. 3. 12:15
 2/15 anonim ***** válasza:
21%
Majdnem, mint az első:) csak nem igazén hordok szakadtas, ill. szines ruhákat, ink olyan gothos a külsőm, de a goth zenét nem szeretem. :) 17/L
2012. márc. 3. 12:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nőies-elegáns.

22L

2012. márc. 3. 12:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi ! Én meg a rap stílus ! A cipő ilyen deszkásabb de nem ilyen divatos mint a dc ,vans ,meg converse mert ezektől,hányingerem van ,meg pénzem sincs rá .Adidas cipőm van , már egy éve :) Aztán kicsit lazább nadrág és kicsit nagyobb póló ,fuxot nem hordok .Sapka meg fullcap vagy hálós sapka .:)
2012. márc. 3. 12:25
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

lazább-sportos stílus:)

sosem hordok szoknyát meg harisnyát meg cicagatyát meg blúzt meg ilyen nőies dolgokat:D

tornacipő,csőgatya vagy szabadidőgatya (nem ilyen susogós:D),de csak rövidgatyában hordok ilyet utcára ,mert hosszúban még nem találtam olyat,amit kintre is felvennék és stbstb de már rajta vagyok az ügyönxd fölsőnek télen bő pulcsik,jó időben egyszerű pólók,atléta ilyesmi:)

sapkát nem hordok:D(ha kell akkor kapucni)

16L

2012. márc. 3. 12:31
 6/15 anonim ***** válasza:
48%

Hétköznapokon

sportos, egyszerű stílust követek.. sportcipő suliba farmer itthon melegítő, sapka baseball sapi imádom őket. *.*

2012. márc. 3. 13:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőies
2012. márc. 3. 13:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Amihez épp kedvem van :) Vannak elegáns, nőies ruháim is (szoknyák, blúzok, egyberuhák, cipőnek balerina, szandál), aztán vannak lazább, hétköznapi cuccaim is (sportcipő, farmer, pólók, pulcsik) és kedvelem a rock-metál-goth stílust is (szakadt farmer, zenekaros pólók, ingek, fekete szoknya, csipkés felső). Ezek közül választok mindig, amilyen kedvem van, úgy öltözöm :) Sportosabb ruhákat nem hordok, meg ilyen nagyon csilli-villi diszkós szereléseket, amúgy kb. minden mást igen :) Ja, sapkát csak télen hordok :D 17/L
2012. márc. 3. 13:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. márc. 3. 13:30
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
amúgy a rap cucc az jóó;):D
2012. márc. 3. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!