Milyen stílust képviselsz? Hány éves vagy? Milyen ez a stílus?
Skinheadek + Hungarista + Rocker
valahogy ez a 3 keveréke.
Csak ilyen zenéket is hallgatok.
Csont kopasz a fejem, mikor hidegebb van fekete Bomber dzsekit hordok.
nadrág az általában fekete vagy olajzöld gyakorló, esetleg terepnadrág.
Na és bakancs.
Fehér, fehér-piros, citromsárga, piros fűzőket használok.
Fehér : Rasszizmus
Fehér-piros : Vér és Becsület
Citromsárga : Zsidógyűlölet
Piros : Kommunsita gyűlölet
Körübelül 4 éve követem ezt a stílust és eszmét, de csak 2 éve öltözködök így.
És ez már így is marad.
Ja és 16 éves vagyok
Én talán cicababás vagyok, ez illik hozzám.:)
Hosszú szőke hajam van, cuki alakom és szép arcom.:) Csini cuccokat hordok általában, kedvelem a fehér, fekete , ezüst, rózsaszín, arany színeket, az ékszereket, imádom a napszemcsiket...mindent ami csillog-villog.:) Még a telóm is tök lapos, rózsaszín.:D A kiskutyám pedig (yorki) a legaranyosabb kutyus a földön!:)
Plázacica viszont nem vagyok, csak csini.:D Sok barátom van, szeretek szórakozni, imádom az állatokat és...szeretek mindet, ami jó!:) Ja és imádom a tengert m eg a barnaságot!:)
Nehogy lepontozzatok emiatt...habár bizti keveseknek jön be a stílus, de én így tök boldog és elégedett vagyok!!!:)
18, L
Plázacica nem vayok
Utolsó vagyok.
A végén az a mondat véletlen volt.:SS:))
Szia!
"én-stílusom" van.Keverem a sportosat,rockosabbat és a csinosat.Mikor milyen kedvem van.:) Színek közül a földszíneket,a barackot és a narancsot szeretem.Ezek külömböző árnyalatait hordom általában.De van 1-1 merészebb színű,fazonú ruhám is,amit inkább a vagányok hordanak...
Mondom ez az "én-stílus" senkivel nem találkoztam még a városban,vannak ilyen én-stílusú...
én rock(-pop) zenét hallgatok.
öltözködésem általában olyan átlagos, nem hordok karkötőket meg ien szrságokat, póló, csőnaci meg egy tornacipő oszt jovan. :D általában ezek skótkockásak / csíkosak, vagy vmi szöveg van rajtuk(vagy egyszinüek.) sok szines cucc a lényeg :D
+festettvörös haj :D ennyi :)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!