Most a gyaru stílus divatos?
Figyelt kérdés
Sokan mondják a környezetemben. Rákerestem és nekem tetszik. Szerintetek?
www.ggggal.tumblr.com
16/L
2011. okt. 30. 22:07
1/5 anonim válasza:
divatos. nem rossz, de egy-két "cukijapánkislányos" cuccot kivennék az itt látott képekről.
2/5 anonim válasza:
szerintem a jappóknak jó érzékük van, és mernek kísérletezni a divattal.
bár nem jön be minden.
a ,,mangafigurátcsinálokmagamból" dolog nagyon gáz. miért kell ezt csinálni nem értem? ez talán olyan, mintha a magyarok magukra erőltetnének valami hugarista dolgot és kolletktívan ebben nyomulnánk. ...
3/5 Zsákos_Frodó válasza:
Igen, ez a divat, mert a japánoknak jól áll, ezért sok hülye magyar is elkezdi majmolni, csak arra nem jön rá, hogy rohadtul nem ázsiai és nem áll jól neki.
Szép napot! ^^
4/5 MidoriiNeko válasza:
Frodó, elmondanám neked, hogy vannak nagyon szép gaijin gyaruk is. :) egy európai lánynak is jól állhat ez a stílus. :)
5/5 anonim válasza:
vannak nagyon szép gyaruk is. érdemes nézelődni a
www . japan-trend.blogspot. com oldalon! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!