Egy ilyen fiúnak milyen stílus állnak jól? (kép)
Figyelt kérdés
Külsőleg nagyon hasonlítok rá: [link]
Azt szeretném kérdezni
-milyen stílus állna jól?
-milyen ruha állna neki jól?
-milyen haj?
17F
2011. szept. 8. 22:42
1/8 anonim válasza:
hallod... szerintem az ami a képen van :D nem ismerlek én téged?:D
2/8 anonim válasza:
sztem jobban állna neki a felzselézett haj, a ruha az mondjuk olyan laza, sima póló + vmi tökmind1 gatya... hát szóval érted.
3/8 anonim válasza:
a zselé undoritó... ragacsos meg minden... inkább igénytelennek tűnik számomra mint menőségnek.... fuj
4/8 anonim válasza:
nem úgy értettem a zselét hogy összetapicskolja vele az egész fejét, hanem hogy egy keveset, épp hogy felfelé álljon a haja... nekem az jobban bejön, de csak elöl zselézze fel 1 kicsit, ne az egészet
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez így teljesen jó.
Nem a cigó party arc, drogos kinézet a menő.
6/8 anonim válasza:
Olyan mint marylin mansonnak. Biztos sikered lesz.
7/8 anonim válasza:
teljesen jó ez a stílus, nekem tetszik a kabát meg a póló is. hajnak valami ilyesmi szerintem jól állna: [link] és persze nem kell az alapozó meg a photoshop, mint ezen a pasin :D
8/8 anonim válasza:
23:15 na köszönöm, ilyesmi hajra gondoltam :D van, akinek ez a fajta haj is jól áll, ami a képen lévő csávónak van, de sztem neki nem túl előnyös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!