Milyen stílust képviselsz? Hány éves vagy? Milyen ez a stílus?
én az R&B és Hip-Hop stílust keverem, sok jelző ráhúzható az öltözködésemre, laza, elegáns, sportos stb... mikor, hogy...
Általába inget hordok (jobban szeretem a hosszúujjú ingeket, felhajtva az ujja), aztán ilyen V-nyakú mellény stb... vagy stílusosabb kötött pulcsi, zakó stb...
Lazább farmer, vagy kicsit szűkebb (letolva). A rapperekkel ellentétbe nem hordok bővebb pólókat...am pólókba is inkább a V-nyak jön be, félig betűrve a póló, hogy látszódjon az öv... Sapinak New Era fullcap, téli sapi, vagy van az az elegánsabb Ne-Yo féle, nem tom a nevét :D:D. Meg oda vok a sálakért, kendőkért, stb...
Cipőnek meg Nike vagy Adidas csukák (kizárólag full fehér :)), de van Converse csukám is...
Hát ennyi...
A "plázacica" vagyok (vagyis nem vagyok az, ezt már írtam, csak így talán megismertek).
Mennyire szemetek tudnak lenni az emberek, basszus.......nulla százalékban volt hasznos a válaszom...
Hát cs.sszétek meg!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!