Velem van a baj? 18 éves múltam. És egyszerűen nem tudok elegánsan öltözködni. Inkább vagány stílust kedvelem aminek a szüleim nem örülnek. Ki van még így?
szerintem későn érsz mint én
nekem is most 20 éves koromra bontakozott ki a stílusom, most már nagyon szépen fel tudok öltözködni:D
Nem veled van a baj. Ne hallgass senkire és légy az aki vagy.
19L
18 éves koromig magassarkút rám nem lehetett volna kényszeríteni. Farmert hordtam és jó kis bő pólót/pulcsit.
Aztán lefogytam 30 kg-t és ezzel megjött a nőiességem. Azóta alig várom a jó időt, hogy szoknyát vehessek és imádom a magassarkú cipőket :) És borzalommal tekintek egykori önmagamra. :D
23/N.
Nincs gond szerintem ezzel, mondjuk én fiú vagyok, és 20 évesen még mindig úgy öltözködöm, mint a legtöbb 16 éves, csőnadrág, deszkás cipő, a hajam kicsit emós, fullcap-et hordok, de ezzel nem is vagyok egyedül, csak hát az egyetemen a legtöbb srác nem így öltözködik, és persze anyám is állandóan szekál, meg rám akar tukmálni mindenféle undorító ruhát :) én kifejezetten rosszul vagyok attól, mikor 20 évesek öltönyben járnak az egyetemre, vagy már csak attól is hogy bőrcipőt hordanak, de mondjuk szerintem rám is furcsán néznek, tehát ez kölcsönös. Nem tervezem hogy változtatni fogok a stílusomon, örülök hogy végre magamra találtam, mert sokáig iszonyatosan öltözködtem. :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!