Lányok, nektek hányas lábatok van?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, illetve van aki vmi miatt nehezen kap olyan cipőt amit kar magának pl nagy, kicsi, bütykös:) stb?2012. febr. 18. 23:57
1/45 anonim válasza:
36-37, elég nehezen, mert mire én egy boltba érek, minden 38-9-es.
19 év
3/45 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, van olyan lábbelim, ami 36-os és olyan is, ami 37-es. És mindegyik jó. És sokszor megnehezíti a vásárlást, hogy kicsi a lábam és a bolt meg tele van 40-es cipőkkel. Nem értem, hogy lehet egy nőnek nagy lába...
6/45 anonim válasza:
40-es a lábam, már nem is vagyok nő. :( :D
Elég idióta a válaszadó...
9/45 anonim válasza:
39, és nehezen, mert 2-3 cm-rrel hosszabb a nagyujjam, mint a többi, tehát valójában egy 36-os lábra jó cipő jó nekem, csak ugye az ujjam lelóg.:)
Ezért 38-tól fölfele alig van lábbeli, ami nem "csónak", és nem esik le a lábamról. Több év keresés van minden egyes sikeres vásárlás előtt. Ja, és van, amiről használatban derül ki, hoyg mégse jó.
10/45 anonim válasza:
Ja, és 36 éves vagyok, egész életemben ez volt a gond, a gyerekcipőkkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!