Lányok! Nektek szokott izzadni a csizmában a lábatok? Lábszag? Kort is irjatok légyszi
Figyelt kérdés
nekem sajna szokott és néha van lábszagom is 15 L2011. febr. 4. 12:29
1/10 anonim válasza:
Izzadni nem igazán szokott a lábam, de egy Humanicos bokacsizmával jártam úgy, hogy ősszel beázott és utána annyira büdös volt, hogy hordhatatlanná vált...21/L
2/10 Fülünyúl válasza:
Szerencsére nem izzadós a lábam, csizmákkal, harisnyákkal sincs problémám.
4/10 anonim válasza:
nekem is beleszokott izzadni néha néha a lábam,de büdi nem szokott lenni :)
L*-*
7/10 anonim válasza:
Menj el vele bőrgyógyászhoz ha zavar! Hidd el megoldja a problémát :)
Amúgy nekem nem szokott, bár nem csizmát, hanem bakancsot hordok:P 22/N
8/10 anonim válasza:
pont most panaszkodott msn en barátnőm hogy ez a problémája. (kínaiból van a csizmája) de nekem nem szokott szerencsémre.
9/10 anonim válasza:
Nekem igen!
Valami borzalmas...:S
Multkor levettem a cipőm a barátnőméknél, ott ültünk a kanapén, mikor az anyukája megjegyezte a bnőm apjának:
"Fújj olyan lábaszag van, nem?"
Hát Én azthittem elsüllyedek :S
Most converebe járok, ami tök vékony, a lábam majd szétfagy benne, és mégis ugyanúgy büdös -.-
Pedig kulturált , mindenn nap fürdő,lábat mosó ember vagyok, és mindig tiszta pamut zokni van rajtam, szóval én nem értem, de nagyon kínos és zavaró :SSS -.- :(
13/L
10/10 anonim válasza:
Imádom a csizmás lábszagot jó nőknél! 🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!