Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz, ha most is csizmában járok?

Gáz, ha most is csizmában járok?

Figyelt kérdés
nincs semmi jó átmeneti cipőm, a csizmámat nagyon szeretem és kényelmes is, de hát április 13 van már...
2011. ápr. 13. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs melege a lábadnak, nem izzad, akkor végülis nem gond. De gondolom Te sem szeretnél összeszedni valami jó kis gombás cuccot, úgyhogy lassan ideje váltani :)
2011. ápr. 13. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Attol is fugg, hogy milyen csizma.

En egy vekony anyagu, vekony talpu, nem beleses csizmat siman felveszek most. Beleltet, vagy vastagabb bort mar nem, de atmeneti csizmat igen.

2011. ápr. 13. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát reggel az utcán még oké. De ha egész nap suliban vagy munkahelyen ücsörögsz benne, akkor már nem a legjobb. Most a héten épp oké, de utána megint itt lesz a meleg. Balerinákat már 2-3ezerért kapsz, szinte minden cucchoz megy, lassan annak van itt az ideje. Meg keress átmeneti cipőt mindenképp, nyáron eseős hidegebb napokon csak nem csizmában leszel tán? XD
2011. ápr. 13. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, nálam a március-április a télen hordhatatlan csúszós talpú csizmák szezonja, valamikor ezeket is fel kell venni:D
2011. ápr. 13. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz addig hordd amíg jól érzed magad benne, még én is csizmát hordok, és még május elejéig nem is tervezek váltani ha nappal állandóan 22-25 fok lesz majd akkor. Eléggé csizmamániás vagyok, szóval egész addig míg nem kibírhatatlan meleg benne addig csizmázok.
2011. ápr. 13. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
a mai időt elnézve én inkább örültem volna, ha csizmában indulok el :D
2011. ápr. 13. 23:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi, egyébként van balerinám, csak nylon harisnyával kicsit rázós, a munkahelyemen sincs túl meleg..
2011. ápr. 14. 08:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó kis lábszagod lehet olyankor 🥰🥰
márc. 27. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!