Gáz, ha most is csizmában járok?
Figyelt kérdés
nincs semmi jó átmeneti cipőm, a csizmámat nagyon szeretem és kényelmes is, de hát április 13 van már...2011. ápr. 13. 10:55
1/8 anonim válasza:
Ha nincs melege a lábadnak, nem izzad, akkor végülis nem gond. De gondolom Te sem szeretnél összeszedni valami jó kis gombás cuccot, úgyhogy lassan ideje váltani :)
2/8 anonim válasza:
Attol is fugg, hogy milyen csizma.
En egy vekony anyagu, vekony talpu, nem beleses csizmat siman felveszek most. Beleltet, vagy vastagabb bort mar nem, de atmeneti csizmat igen.
3/8 anonim válasza:
Hát reggel az utcán még oké. De ha egész nap suliban vagy munkahelyen ücsörögsz benne, akkor már nem a legjobb. Most a héten épp oké, de utána megint itt lesz a meleg. Balerinákat már 2-3ezerért kapsz, szinte minden cucchoz megy, lassan annak van itt az ideje. Meg keress átmeneti cipőt mindenképp, nyáron eseős hidegebb napokon csak nem csizmában leszel tán? XD
4/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, nálam a március-április a télen hordhatatlan csúszós talpú csizmák szezonja, valamikor ezeket is fel kell venni:D
5/8 anonim válasza:
Nem gáz addig hordd amíg jól érzed magad benne, még én is csizmát hordok, és még május elejéig nem is tervezek váltani ha nappal állandóan 22-25 fok lesz majd akkor. Eléggé csizmamániás vagyok, szóval egész addig míg nem kibírhatatlan meleg benne addig csizmázok.
6/8 anonim válasza:
a mai időt elnézve én inkább örültem volna, ha csizmában indulok el :D
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi, egyébként van balerinám, csak nylon harisnyával kicsit rázós, a munkahelyemen sincs túl meleg..
2011. ápr. 14. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!