Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem öltöznek az emberek...

Miért nem öltöznek az emberek színesebben?

Figyelt kérdés
Ha körülnézek a suli folyosóján, egy-két ember kivételével mindenki fekete, fehér, szürke színeket hord, talán kéket, halványabb rózsaszínt és barnát. Miért nem viselnek az emberek színes ruhákat? Persze vannak kivételek, de csak ritkán.
2012. febr. 15. 12:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
én senkinél sem láttam kék ülőgarnitúrát, bútorboltba se. itt az albérletben zöld van, otthon barna mintás, nagynénéméknél vajszínű, unokatesómnál tarka mintás.
2012. febr. 15. 16:12
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyéniség nem függ össze az emberek ruháinak színével. Én sokkal jobban szeretem a letisztultabb ruhákat, meg szürkéhez/feketéhez/fehérhez könnyebb öltözni, jobban lehet variálni, és nem vonja el a sok csicsa az arcról a figyelmet, na és persze szerintem sokkal elegánsabbak ezek a színek.
2012. febr. 15. 18:47
 23/24 anonim ***** válasza:

így van, nem a ruha teszi az embert. sokan nem válogathatnak a ruhák között, hanem olyat hordanak, amire telik, vagy amilyet örökölnek, és ha az szürke, akkor szürke. attól még lehet egy színes egyéniség.

valakinek meg pont a szürke tetszik, és az illik a stílusához.

2012. febr. 15. 19:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Pedig a ruha teszi az embert! Összességében legalább a felét és találkozáskor szinte az egészet. Jó ez a közhely, de belül mindenki tudja, hogy csak annyi igaz belőle, hogy NEM a drága ruha! Sokat elárul az ápoltságról, korról, személyiség-típusról, az illető aktuális hangulatáról, de pl. a zenei hozzátartozásról, hobbijáról is (stb, stb).

Én személy szerint imádom a különleges mintás darabokat és fantasztikus érzés felvenni őket egy elégedett napon. Megismételhetetlennek, irigyeltnek és erősnek érzem bennük magam (mégha nincs is így) és ez kihat minden mosolyomra és tettemre. DE sok szolid egyberuhám is van, persze ezek is a saját ízlést tükrözik. Sőt ezekből van mostanság több (kis rám jellemző viktoriánus beütéssel), mivel már nem vagyok tini. De fontosnak érzem azokat a vidám, gondosan válogatott nyári színes ruhácskáimat is, így alkotok egészet.

A nemrég belinkelt két ruhához tartozó kérdést én linkeltem kíváncsiságból, de azt kaptam amit vártam és én is írtam volna ennyi idősen. Egyedül az hozott ki a sodromból, hogy a mai tinik milyen szemetek egymással (valószínűleg az jött le, hogy én is ennyi idős lehetek)és ezzel valójában rombolják egymás önbecsülését. Ezért van ennyi szürke ember! Sok érzékenyebb lelkű ezt viszi tovább a felnőttkorba is... + úgy véleményeznek, hogy még egy rendes, jó minőségű ruhát nem láthattak, hisz a 100%selyem ruhámra megkaptam a gagyi kínai jelzőt (ami ma már ugye nem selyem, hanem műszál). Hát ez igen rosszul érintett! :D

2012. febr. 16. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!