Miért nem öltöznek az emberek színesebben?
Tessék, már meg azt mondja hogy sok egyszerű ember.
Miért nem lehet elképzelni, hogy valakinek az tetszik?
Ja, én még soha életemben nem láttam kék ülőgarnitúrát, sehol, senkinél.
Egyébként a sok kilógni vágyónak állati rossz lenne, ha mások is ki akarnának lógni, mert akkor nekik, ha még mindig kilógni vágynának, szürkébe kellene öltözniük hogy ők legyenek kisebbségbe. Ebbe nem gondolnak bele.
Én minden színt szeretek, és hordok is, hangulatomnak és alkalomnak, helynek illően öltözöm mindig.
Egyébként aki ennyire ki akar tűnni, nem csak színes ruhákkal meg piros házzal lehet, hanem egyéniséggel is érdemes megpróbálni. Kevésbé látható az utcán egy színes egyéniség, mint a "hahóóóóóóó nézzetek ráááááááám"- öltözet, de több van mögötte.
Megint egy színesen öltözködő, aki leszólja azt, aki nem teszi.
Kedves válaszoló, aki attól félsz, hogy színesen öltözz, mert leszólnak, ne félj. Leszólnak így is, látod.
Én nem szólom le az egyszerűbben öltözködő embereket.Az is szép, csak én szeretem a harsány színeket.Talán az egész családban én vagyok az egyedüli ilyen.
Amúgy rengetek kék ülőgarnitúra van,szerintem az sem rossz, de NEKEM unalmas.De ez nem baj mert azért van olyan sok szín hogy válogassunk.Csak nem mindeki teszi ezt meg.
Viccelsz? Ebben a zord időben? Ilyenkor senkinek sincs kedve színesen öltözködni, adj hálát, hogy nem pizsamában mászkálnak... Amúgy, ha mindenki színesen öltözködne, akkor az lenne a bajod.
Nem mindenkinek tetszik ugyanaz. Attól, hogy te színesen öltözködsz, és így fejezed ki magad, másnak nem kell. A másik a fekete ruháival fejezi ki magát, és ez így van rendjén. Ne firtasd, törődj bele..
Ennél a most futó kérdésnél is épp ez a probléma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Szerintem arról lehet szó, hogy tinikén az ember - pláne ha magyar - nem meri úgy bevállalni színeket, mert még nem tudja mi illik hozzá és fél a kiközösítéstől, ami tudjuk, milyen rossz tud lenne, ha még kisiskolás az illető (főiskola már sokkal szabadabb). Én is így voltam ezzel, de később annál bátrabban nyúltam a színek felé! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!