Fiúk! Nektek bejönnek azok a csajok akik így öltöznek? (kép lent)
2011. szept. 18. 13:54
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!(: Csak mert most szeretnék úgymond "váltani"eddig ilyen lazább cuccokba jártam.Akkor megérné?
2011. szept. 18. 13:58
3/11 anonim válasza:
Ebből talán az első, ami tényleg elegáns, a többi inkább mostani "menőcucc".
Az első, a második, a farmergatyák meg az uccsó két sál tetszik, a többi nemigazán, a párducmintás cicagatya meg undorító.
4/11 anonim válasza:
édesem ez nem elegáns,hanem nőies...
5/11 anonim válasza:
A párducminta számomra undorító, és ezeket a 10 cm-s magassarkúkat se hordja minden nap, mert kikészül a lába. Ja, és nyáron azért ne legyen rajta sál, még csak díszből sem (mert rengeteg iylet látok).
6/11 anonim válasza:
ha valaki szép akkor szép,a ruha másodlagos
7/11 anonim válasza:
voltak szép dolgok voltak kevésbé szép ruhák, de az egyetlen ami tényleg nem tetszene egy lányon a cicia nadrág.
21/ F
8/11 anonim válasza:
nekem nem jönnek be de hordhatod.igaza van az utolsónak, aki szép az szép.
9/11 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de a piaci prosztó feliratos illetve olcsó rózsaszín póló NEM elegáns.
10/11 anonim válasza:
nekem is az volt az első meglátásom h ez messze áll az eleganciától..nagyon messze...
csak pár ruha darab van ami tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!