Miért van az, hogy az okosabb, intelligensebb lányok elegánsabban öltöznek, mint a "butácskábbak"?
Első körben leírom, hogy a butácska jelzővel nem akartam senkit megbántani, de nem tudok annyira jó jelzővel illetni a dolgot, ez jött a számra... pardon, az ujjamra. :)
Szóval, én azt vettem észre, hogy az okosabb (könyvtárba, színházba járó, bölcsészhallgató, stb.) lányok jóval konszolidáltabban, elegánsabban öltözködnek, mint a nem ilyen jellemző lányok...
Miért van ez?
"okosabb" és "bölcsészhallgató" egy mondatban? :'D
Amúgy valószínűleg az okos, intelligens lányok a divathoz is értenek, és tudják hogy nem kell utcalánynak öltözni, mert a divat nem azt jelenti hogy kitesszük amink van.
A bölcsészhallgatót azért írtam, mert nemrég megismertem egy lányt a könyvtárban, bölcsész karon van, elég elegánsan öltözik. Belőle (is) indultam ki...
Van egy politológia hallgató lány ismerősöm is, ő is dettó...
A bölcsészekre már rég nem igaz a sála 3x körbeéri az egyetemet sztereotípia :)
Bejárok oda nyelvórákra, és nagyon sok csinos, elegáns lányt szoktam látni, ilyen alterféléket pedig nagyon keveset.
Szerintem is van összefüggés a kettő között, és valóban az állhat mögötte, hogy az ilyen lányok próbálnak a környezetüknek megfelelően megjelenni, azaz az ilyen helyeken azért elvárnak egy bizonyos kulturált kinézetet, nem úgy, mint a discoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!