Lányok, milyen érzés harisnyanadrágot, harisnyazoknit, térdfixet vagy combfixet hordani?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 10:42
11/18 anonim válasza:
Fura, csúszós felülete van, általában hűt, de nyáron bepállik. Nem mondanám kényelmesnek. Olyan mint a nyakkendő, inkább vizuális tuning.
12/18 anonim válasza:
Ezt tényleg kár megkérdezni...
Vegyél egyet, és próbáld ki!
Férfi létemre én is vettem már fel harisnyanadrágot.
Ha jó a méret, nem kényelmetlen.
13/18 anonim válasza:
Olyan mint bármelyik másik ruhadarab, semmi különös.
14/18 anonim válasza:
Én nem szeretem egyiket sem :D
15/18 anonim válasza:
Engem zavar. Valahova tuti beakad, elszakad, beleizzadok stb.. jobban szeretem anélkül. :) Mondjuk tény, hogy elegánsabb és sokakon javít, de akinek nincs rá szükséges, sztem felesleges. :)
16/18 anonim válasza:
Én az átlátszó nejlon harisnyanadrágot utálom, egyszerűen nem bírom magamon elviselni. Kényelmetlen, szúr, viszket, és még csak nem is szép. A testszínű combfix elmegy, azt szoktam felvenni ha nagyon muszáj, bár nem a kedvencem...
Harisnyanadrágot viszont imádok hordani, mert kényelmes, puha, és illik az öltözékemhez. Nekem fekete, barna, és elefántcsontszínű van jelenleg, lesz majd több is. De ezeket nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!