Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen érzés volt, amikor...

Milyen érzés volt, amikor először felvettél egy tangát?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Sz*r.
2012. jan. 9. 17:43
 2/6 cze ***** válasza:
egy nap és megszokod,de már nem divat
2012. jan. 9. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Kényelmetlen, hogy bevág és azóta sem tudtam megszokni :S Pedig alapvetően tetszik és szexisnek találom (na meg praktikusnak, hogy nem üt át a ruhán). De nagyon ritkán szánom rá magam.

22L

2012. jan. 9. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Én egyszerűen imádom!Nincs is annál jobb mit egy kiadós szarás után felvenni egy széép csipkés tangát és abban lenni eeeeeeegész nap!:))

52/F

2012. jan. 9. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Rossz..Zavart,hogy egy idegen dolog irritalta a valagam..De egy két hét után megszoktam
2014. jan. 24. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, de nekem is az a tapasztalatom, hogy elsőre picit fura volt, de egyáltalán nem rossz, sőt inkább olyan izgi jó érzés volt. :) Pár napig éreztem folyamatosan, hogy ott van, utána ez az érzés eltűnt. Azóta is csak tangát hordok már kb 10 éve. Én aludni is tangában szoktam, nekem nagyon bevált. Másfajta alsóm már nincs is tangán kívül, mert barátnőm is imádja rajtam, nagyon bejön neki, ezért másfajtát sosem veszünk. :)
2019. márc. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!