Mi a véleményetek a Reebok Easytone cipőjéről? Van ilyenetek? Milyen érzés benne járni (az egyensúlyozó bigyók miatt kérdem)?
Szia!
Köszi szépen a választ. A helyzet az, hogy már múlthét hétfőn meg akartam venni(gondoltam a puding próbája az evés). Persze nem volt a boltban a méretemben és rendelni sem tudnak, de elvileg augusztusban jön az új kollekció! Szóval várok! :) Nagyon köszi mégegyszer.
Szia!
Láttam már egy másik kérdéshez offoltál, úgyhogy engedelmeddel én meg a tiédbe offolok. :)
Szóval, ha majd megvetted, te is írhatnál tapasztalatokat - bár lehet addigra én is beszerzek egy párat, ha találok valamelyik boltban és nagyon meggyőző. :)
No hát több, mint egy hete boldog(?) easytone tulajdonos vagyok :) Való igaz, hogy kényelmes cipő. Viszont még nem tudtam benne annyit gyalogolni, hogy izomlázam legyen a marketingben szereplő (vádli, comb, popsi) helyeken. Második napon volt hasizomlázom...mivel nem csináltam semmit, ezért ennek tudtam be.
Viszont az utóbbi időben fáj a térdem, nem tudom, hogy a cipő miatt-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!