Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok amikor először felvetét...

Lányok amikor először felvetétek a tangát mijen érzés volt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Kényelmetlen.
2011. máj. 7. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy milyen? Furcsa, de kb egy hét alatt megszoktam.:)
2011. máj. 7. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Először ne szerettem, aztán megszoktam. Igazából azért kezdtem el tangát hordani, mert a rendes bugyinál utáltam, ahogy kettévágja a fenekemet, de miután megismerkedtem a franciabugyival, azóta nem hordok tangát, mert ez kényelmes is, és szexi is. Meg a tanga sok szempontból egészségtelen is, tény, hogy többször voltam "felfázva", amíg tangát hordtam (most nem a hideg miat, gondolom értitek).

Szóval kényelmetlen, de meg lehet szokni, bár sztem nem érdemes. Néha a barátom kedvéért szoktam felvenni tangát, de akkor ugye csak 5-10 percet kell kibírni benne :)

2011. máj. 7. 22:21
 4/9 x.wicaa.x ***** válasza:
először furcsa volt nagyon, de tényleg nagyon hamar meg lehet szokni :) nekem meg ér ennyi kényelmetlenséget, mert nagyon tetszenek a tangák :)
2011. máj. 7. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. Olyasmi, mint amikor vége a menzesznek és végre nem kell betét... könnyedebb.
2011. máj. 7. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:

először nagyon furcsa. de egy idő után úgy megszoktam hogy már nem is veszek fel szinte mást! csak nagy ritkán franciát. azt is inkább itthon meg alváshoz.

21/L

2011. máj. 8. 01:32
 7/9 anonim ***** válasza:
először utáltam, aztán 1 hónap alatt megszoktam.
2011. máj. 8. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Fura érzés:mintha nem volna rajtad bugyi popsim kint volt,dörzsölgette a puncit és a popsit mikor mentem.

14L

2011. máj. 25. 09:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Előbb meg kell szokni,hogy ki be csusszan a punciba és mozog stb... Utána jó.

36L

2011. aug. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!