Lányok amikor először felvetétek a tangát mijen érzés volt?
Először ne szerettem, aztán megszoktam. Igazából azért kezdtem el tangát hordani, mert a rendes bugyinál utáltam, ahogy kettévágja a fenekemet, de miután megismerkedtem a franciabugyival, azóta nem hordok tangát, mert ez kényelmes is, és szexi is. Meg a tanga sok szempontból egészségtelen is, tény, hogy többször voltam "felfázva", amíg tangát hordtam (most nem a hideg miat, gondolom értitek).
Szóval kényelmetlen, de meg lehet szokni, bár sztem nem érdemes. Néha a barátom kedvéért szoktam felvenni tangát, de akkor ugye csak 5-10 percet kell kibírni benne :)
először nagyon furcsa. de egy idő után úgy megszoktam hogy már nem is veszek fel szinte mást! csak nagy ritkán franciát. azt is inkább itthon meg alváshoz.
21/L
Fura érzés:mintha nem volna rajtad bugyi popsim kint volt,dörzsölgette a puncit és a popsit mikor mentem.
14L
Előbb meg kell szokni,hogy ki be csusszan a punciba és mozog stb... Utána jó.
36L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!