Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vastagabb combbal megáldott...

Vastagabb combbal megáldott lányok! Ti nyáron lemondtok a ruhák és szoknyák viseléséről?

Figyelt kérdés

Elég erősek a combjaim,ezért összeérnek.Télen ha szoknyát szeretnék felvenni,akkor harisnyát húzok,de nyáron ez annyira nem megoldható.

Hogyan viselhetnék szoknyákat és ruhákat nyáron is?

2012. febr. 4. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
18%
De jellemző módon az a válasz van lepontozva, ahol a kommentelő tett is valamit a testéért, nem csak hintőporozott :) Jellemző, azt kell, hogy mondjam.
2012. febr. 4. 13:49
 12/12 TijuMK ***** válasza:

Nekem is vastag a combom és felül összeér. Szerintem nálam ez már nem sport kérdése mert rendszeresen futok és edzek és főként a lábam terhelem, izmos a vádlim is még azt is megkockáztatom hogy egyes fiúknál is izmosabb a lábam, ez adottság vagy genetika ki hogy nevezi. Nem szokott gátolni abban hogy szoknyát hordjak bár bevallom legjobban a tenisz szoknya és cipő párost szeretem. Ritkán mászkálok tűsarkúban és miniszoknyában valahogy nem tartom magamon ízlésesnek.

A kidörzsölődés nálam úgy oldódik meg hogy általában nagyokat lépek nem tipegek és így a problémás felület annyira nem érintkezik.

Rövidnadrágot is felveszek, abban a legkényelmesebb futni.

2012. ápr. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!