Mit gondoltok az ékszerek viseléséről, volt már olyan hogy ha felvettétek megváltoztatok?
Figyelt kérdés
Vettem egy gyűrűt nemrég 2-3 hónapja és észre ettem hogy ha felveszem feszült vagyok nagyon és nemis hordom pár napja és tökre megváltoztam. Tudom hülyeség de olvastam valahol hogy a fémek beszívják a negatív energiát :) ha valakinek van kedve válaszolhatna valami okosítót :)2011. szept. 7. 10:46
1/10 anonim válasza:
? Ilyesmit nem tapasztaltam. Viszont mióta a születésnapomra kaptam a férjemtől egy pár virágszirmokat formázó gyémánt fülbevalót, azóta észrevettem magamon, hogy mindig feltűzve hordom a hajam, ez számít? :DD
2/10 anonim válasza:
En az aranyat ruhellem. Viszket a nyakam tole, meg ratyisan all. Az ezustot szeretem, azzal semmi gondom.
37F
3/10 A kérdező kommentje:
hát ez szerintem azért van mert nagyon tetszik neked és jólesik ha látják az emberek :D de ez más..
2011. szept. 7. 11:02
4/10 anonim válasza:
Ha tudod, hogy hülyeség, miért írsz le ilyeneket? :D
Egyébként is, ha beszívná a negatív energiádat, nem maradna az idegeskedésre.
5/10 anonim válasza:
Ha ékszer van rajtam, és még nem szoktam hozzá, akkor én is feszült vagyok, mert ha nem is direkt, de vigyázok a mozdulatokkal.
6/10 anonim válasza:
A fenébe, ezek szerint Frodó mégsem dobta az Egy Gyűrűt a Végzet Hegyének tüzébe! :-(
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
Pedro
7/10 SzilKa válasza:
Úgy általában nem szoktam ilyesmit tapasztalni, viszont mióta a megboldogult és szeretett nagymamám egyik fülbevalóját hordom (megörököltem), azóta nagyon sokszor érzem, hogy velem van, támogat és szerencsés vagyok szinte mindenben... De lehet, hogy ez véletlen egybeesés.
8/10 anonim válasza:
Az attól függ hova vetted azt a gyűrűt!
9/10 anonim válasza:
Tényleg, kérdező, hobbit vagy?
10/10 A kérdező kommentje:
hehe nem :D tudom hogy hülye a kérdés de én így érzem lehet véletlen egybeesés de mióta nem hordom azóta tök más vagyok nyugotabb és kiegyensúlyozotabb és egyébként ékszerüzletbe vettem ezüst ..
2011. szept. 7. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!