Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti lemondtok egy lányról vagy harcoltok érte?
Ilyen velem még nem fordult elő. Ha valaki tetszett akkor is az enyém lett, ha volt pasija. Nem vettem el a sráctól, hanem ő hagyta ott miattam. :))) no comment.
Ha így lenne és mondjuk eltelt volna már pár hónap biztos nem próbálkoznék újra, mert már rég nem érdekelne és azóta nekem lenne más. "Ami volt, elmúlt."
Egyéb esetben egy ideig hajtok, aztán vagy harcolok a csajért, vagy hagyom a francba és keresek mást.
Két esetben szoktam csak tovább próbálkozni, 1 érdekel annyira a csaj, különlegesnek gondolom 2 egyszerűen olyan hangulatban vagyok, hogy na most tűzön-vízen át, de az enyém kell legyen!
:)))) Magyarán nem tudok egyértelmű választ adni, a helyzettől és a lánytól függ.
Én életemben egyszer harcoltam nőért, nehezen megszereztem, de a vége az lett hogy elárult és visszament a volt f.szijához.
Szóval nagy hülyeség, hogy a nehezenmegszerezhető nők feltétlenül értékesebbek. Azóta nem harcolok egyért sem.
Harc a végsőkig! :D
Ha fontos neked és szeretnél tőle valamit is,akkor hajrá!
"Nő és busz után sose fuss mert jön a következő!!"
Egyet értek veletek srácok. De milyen érdekes, a nők mindig ezzel a fenti mondattal vigasztalják magukat, persze férfiakra vonatkoztatva. Nem gondoltam, hogy pasik is használják :)))))
Egyébként én lányként azt mondom, hogy felesleges harcolni egy nőért. Ha igazán szeretne titeket, vagy érdekelnétek akkor nem kellene érte harcolni.
Jó, azért egy kicsit legyetek kitartóak és ne adjátok fel rögtön, de egy idő után már inkább szánalmas a sok próbálkozás ráadásul szerintem nem éri meg hülyét csinálni magatokból, egy akármilyen nőért aki meg sem érdemel titeket.
Legyen 1-2 kivételes lány az életetekben, akiért úgy érzitek megéri, de a többiért ne törjétek magatokat.
Sokszor a kedvesnek tűnő, visszafogott lányok sem méltók rá. A riban.cokról meg ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!