Csak Cigányok válaszoljanak! A MACIKA ösztöndíj átlagát felemelték 4. 00-ra, ti harcoltok hogy elérjétek a min 4, 00-ás átlagot?
Hat nezd, szerintem aki ezt az utat választja annak mindegy miylen magasra rakják a lécet mert a 4 es átlag nem olyan nagy dolog számára, aki meg a gettóból jön az sosem fog kitörni ha nem akar.
De a legtöbben nem is akarnak, mert minek csinálna mást valaki ha az már bevált ami eddig volt.
Ti Cigányok undorítóak vagytok ,annyi meg annyi kivételes jogotok van a normális magyar fehér mberrel szemben és még van pofátok ilyet kérdezni.Ember aki ösztöndíjat akar az ne is gondoljon arra hogy a 4.00 .ás mérce magas. Egy fehér embernek legalább 4,3 - 4,5 -ős átlagot kell hoznia hogy elérjen valamit.
Ha már így állsz hozzá ,ne is gondolj erre a lehetőségre ,hanem add meg a tiszteletet a többi embernek azzal hogy tisztességes és egyenlő versenyben érsz el valamit.
17:55
Nem vagyok cigány, de neked mi a bajod? Őszintén nem tudom, hogy mi ez a macika ösztöndíj, de ahogy látom a cigányokat ösztönzi a tanulásra, amiben szerintem semmi kivetni való sincs. 4-es átlag nem is tudom, talán középiskolában reális, egyetemeken talán bölcsészkarokon nem lenne magas, de nálunk 2.8-tól már jár tanulmányi ösztöndíj mérnökin. Ha már költünk a cigányokra az állam pénzéből, akkor már ilyenre költsünk, ami azzal jár, hogy a normális tagokat ki tudják emelni a többi közül, mintsem arra, hogy anyuka szült 15 gyereket, aztán mindenki boldog.
De ha baromságot írok, szóljatok, mert nem igazán vagyok jártas ebben a témában, csak az alapján amit most gyorsan kigugliztam, ez a véleményem.
Kedves utolsó! Sehol.
És ez halálosan komoly: 4-es átlag az már magasnak számít. Az agyam eldobom.
Nekem általános és középiskolában soha nem volt 4-es alatt az átlagom, mégsem kaptam érte egy fityinget sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!