Hogyan harcoltatok/harcoltok tinédzserkorotokban a pattanások, mitesszerek ellen?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 23:29
1/10 anonim válasza:
kozmetikussal :D voltam bőrgyógyásznál is, felírt egy zynerit nevű pattanások elleni cuccot (ilyen kenőfejes folyadék), az egyébként iszonyat hatásosan leszárítja őket másnapra.
2/10 anonim válasza:
Én Zyneritet használok, amit egyszer az orvos írt fel, mikor tele voltam pattanással. Semmilyen kozmetikai eszköz nem segített, de azóta alig jönnek ki.
3/10 anonim válasza:
Egy megbízható kozmetikus, kímélő arclemosó, teafaolaj a pattanások gyors szárítására, heti 1-2 bőrradír, hidratálás, túl fűszeres ételek mellőzése mivel a pattanások e miatt is kialakulhatnak
4/10 A kérdező kommentje:
Én is járok kozmetikushoz, de szerintem nem ér túl sokat... A legutóbbi kezelés után szerintem egyáltalán nem lett szebb a bőröm, miután a kis bibik begyógyultak. És a kozmetikusom az Ilcsi krémeket, meg tonikokat ajánlja, azokat használom már pár éve.
2011. júl. 21. 10:48
6/10 anonim válasza:
Én Nivea Visage Young tonikot használok, napi 2x.
Ugyanennek a termékcsaládnak van pattanás leszárító ceruzája is.
Heti egyszer radírozom az arcom, St. Ives barackos arcradírral.(dm-ben szoktam venni)
Ezen kívül mindenképp próbáld ki a himalájai sószappant(szintén dm)! Egyszerűen fantasztikus. Olvasd el, mennyi mindenre jó!
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! A Himalája sószappan előtt valami lemosóval lemosod az arcod?Azt írják, a megtisztított bőrfelületre vigyük fel! Vagy elég sima vízzel is?
2011. júl. 22. 12:45
9/10 A kérdező kommentje:
És a sószappannal csak simán be kell dörzsölni a bőrt, és rajtahagyni?
2011. júl. 22. 12:57
10/10 anonim válasza:
használat előtt a csap alá szoktam tartani, és utána kenem be vele az arcom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!