Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Éjjelre be szabad kenni az...

Éjjelre be szabad kenni az arcom korrektorral? (pattanások ellen)

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:

éjszakára? minek? látja valaki?

am ha bulizni mész vagy valami, akkor persze igen, de amint tudod mosd le, mert károsítja a bőrt, és elfedi a pórusokat.

2012. márc. 1. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Mert eltömíti az arcod pórusait és még több lesz.
2012. márc. 1. 23:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!Úgy értettem, hogy éjjelre bekenem alváshoz és reggelre hátha leszárítja mivel nekem antibakteriális korrektorom van.
2012. márc. 1. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne. Tömíti a pólusokat. És begyullad. Így lesz a pattanás.

Sok esetben nem bakteriális a pattanás, csak eltömődik a pólus, ami begyullad. A kencékkel meg rá is teszel egy lapáttal.

Reggel este, jól mosd meg az arcod. Esetleg, dörzsis szivaccsal mosd át. Este ne kenj rá már semmit lefekvés előtt.

2012. márc. 2. 02:04
 5/5 anonim ***** válasza:
ne. Én aloéból szoktam törni és a nedvével bekenem a pattanást. Korrektorom volt (Avonos Clearskin), nem lett tőle szebb az arcom, hogy bekentem vele.
2012. márc. 2. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!