Mit gondoltok a pamut cicanadrág gatyaként viseléséről?
Figyelt kérdés
pl így hordva [link]
Persze úgy hogy a fenekemet eltakarja azért valami, szóval egy hosszabb kardigánnal vagy inggel (kockás) felvéve?
Mert nekem tetszik, de egy barátnőm szerint ez túlzás
2010. máj. 30. 19:10
1/9 anonim válasza:
szia!
Én szoktam igy hordani bő kötött pulcsival vagy hosszitott tunikával nekem csak igy tetszik pl szoknya vagy nadrág alá szerintem tök felesleges és gáz!
2/9 anonim válasza:
szerintem az ilyen cicanadrágokat pont így KELL hordani, tehát valamilyen hosszított pólóval, tunikával, inggel stb. elég gáz, ha valaki rövid pólóval veszi fel, esetleg miniszoknya alá... szóval nem értem barátnőd miért érzi túlzásnak
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) úgy szerintem is gáz hogy rövidnaci vagy szoknya alá :P Fúúj! nemtudom azt mondta hogy csak épphogy takarja el az ing a fenekem amivel felvettem, meg ki volt gombolva és akkor ugye elöl nem takarta el a nacit.. de elől minek eltakarni? Na mindegy
2010. máj. 30. 19:45
4/9 anonim válasza:
ez tök szép:O ilyet szeretnéék(L):D De amúgy már jön a meleg és annyira nem tudod felvenni.. legfeljebb este:S
6/9 anonim válasza:
:s szerintem randa, meg eleve ennyierővel lassan egyszál bugyiban is mászkálhatnátok az utcán, úgyis kilátszik mindenetek...
7/9 anonim válasza:
ezt a stílust 'bohemian' stílusnak nevezik :)
én ennek a stílusnak a követője vagyok...és szerintem nagyon természetesnek tűnik és épp ettől olyan szép :)
szóval csak bátran úgyis mostanában a natúr cuccokból készült tárgyak a menők (fa stb.);))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!