A leggings és/vagy cicanadrág meddig lesz még divatban?
Figyelt kérdés
Vagyis meddig kapható még? Mert én el sem bírom képzelni már nélküle az életemet. (Pl. a szűk szárú farmerrel egyáltalán nem vagyok így, az mehetne...) :)2011. aug. 9. 19:06
1/7 anonim válasza:
Ja, én is így vagyok vele! :) Szerintem nem sokáig, mert kevés lánynak áll jól,(ugye a túl gizdáknak nem, a kövéreknek sem) és aki felveszi, azt büdös rib@ncnak titulálják irigységből! Így szerintem már az is ritkábban veszi fel, akinek tetszik, és így hamar elnyomják ezt a divatot! De ősszel még hódít- vígasztaljon! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem jól áll, pont ideálisak a lábaim. :P De ha pl. hízok, akkor is felveszem a hosszított felső alá...
Engem nem zavar, ha nem hordják sokan, csak lehessen kapni, ha tönkremennek a mostaniak. :))
(Amúgy most vettem egy pirosat és valahogy még ezt sem találom ribancosnak, csak feldobja szürke ruháimat...)^^
2011. aug. 9. 19:24
3/7 anonim válasza:
Teljesen jó öltözék ha ízlésesen hordják. És szerintem mindig is lehet majd kapni, mert mindig vannak boltok, amik a divat mögött járnak pár évvel, és ami egyszer divatos volt azt valószínűleg már örökké kapni lehet :)
4/7 ívy1 válasza:
Én akkor is fogom hordani,ha már nem lesz divatban. Hogy ki mit gondol róla nem érdekel senki nem tökéletes. Van kedvenced?
5/7 anonim válasza:
Remélem még sokáig,elég nőiesen öltözködik a párom,annyi hogy szoknyát nem igen hord,ezért legalább legyen nőies alsó ruházata,én imádom amikor cicanadrág van rajta. Szerintem sok olyan lány szeretné még aki nem szoknyás de szeret csinos lenni.
6/7 A kérdező kommentje:
Én meg pont fordítva vagyok. Szinte már csak szoknyát és ruhát hordok, a cicanadrág az egyetlen nadrág féle, amit felveszek, még harisnya helyett vagy főlé is tökéletes, épp ezért hiányozna. :)
2011. aug. 18. 12:28
7/7 anonim válasza:
Akkor öltözködésben te lennél az ideálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!