Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vastagabb combbal megáldott...

Vastagabb combbal megáldott lányok! Ti nyáron lemondtok a ruhák és szoknyák viseléséről?

Figyelt kérdés

Elég erősek a combjaim,ezért összeérnek.Télen ha szoknyát szeretnék felvenni,akkor harisnyát húzok,de nyáron ez annyira nem megoldható.

Hogyan viselhetnék szoknyákat és ruhákat nyáron is?

2012. febr. 4. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mivel csak 'legfelül' érnek össze,és odáig (a kiínos rész) leér a szoknya,én nem szoktam róluk lemondani.
2012. febr. 4. 12:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Tényleg csak felül ,,érnek össze",de nekem járás közben ,,súrlódnak",ezért ha szoknyát veszek fel, a nap végére teljesen kidörzsölődik a combom.
2012. febr. 4. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Nem mondok le róla, hanem elkezdek januárban sportolni. Még bőven van időd, ahelyett, hogy a takargatását tervezed, inkább a formásításáért tegyél! Tudom, nehezebb, mint takargatni, de nyáron sokkal könnyebb lesz.
2012. febr. 4. 12:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!Igazad van,de én mindig is ilyen ,,combos" voltam!
2012. febr. 4. 12:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem hordok nyáron se szoknyát, se ruhát. Igaz, télen se sokszor, mert vastag a vádlim, és nem vagyok kíváncsi a beszólásokra, hogy "Elkezdhetett volna sportolni januárban".

Egész nyáron hosszúnadrágot hordok.

(Egyébként egy vékonyabb cicanadrágot vehetsz alá. Vagy kend be hintőporral a kínos/kényes részeket, úgy nem dörzsöl majd ki.)

2012. febr. 4. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Le lehet pontozni, én nem rossz indulatból írtam. Ha egnem zavart a súlyom, elkezdtem sportolni és diétázni, le is ment fél éve alatt húsz kiló, és eltűnt a narancsbőr. Azóta tudom, hogy sokkal jobban megéri inkább ezt csinálni, mint azon agyalni, hogy hogyan takarjam majd el. Főleg ha fiatalka vagy, mert akkor meg pláne most kell összekapnia magát az embernek, mert később nehezebb lesz (szintén tapasztalat). De tényleg nem bántás volt, csak tanács.

Ha ilyen az alkatod, valamennyire erősíteni akkor is tudsz, de ha picikét mégis összeér, legalább nem annyira.

2012. febr. 4. 12:27
 7/12 anonim ***** válasza:
A hintőporral csak az a baj egyébként, hogy a sötétebb ruhában, értsd: ami nem fehér, szépen fog mutatni, ha szétkenődik. Nem rossz megoldás, csak nem használható minden ruhához.
2012. febr. 4. 12:29
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm Mindenki válaszát!:)
2012. febr. 4. 12:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Én újrakezdtem szoknyát hordani,mert szeretem:)

Rövidnadrágokat pedig mindig is hordtam,van minimum 8 rövidnacim,imádom őket,hiába vagyok combos.A fenekem szép kerek hozzá :)Szerintem fontosabb a popó mint a comb!

24N

2012. febr. 4. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem a combjaim vastagok, hanem a vádlim :S olyan férfias és nagy. Én ezért nem hordok rövid nadrágot, meg szoknyákat :S Cicanadrágot szoktam ami vádli közepéig ér, mert az kissebbíti optikailag. Mást nem nagyon.
2012. febr. 4. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!