Lehetséges ennyi pénzből?
Figyelt kérdés
szóval:kapni fogok 50.000 ft-ot ruhára...Ebből tudok már igazán minőségi ruhát/táskát venni,v esélytelen??Prada,Gucci ilyesmire gondoltam...És ha igen,honnan???v ez még nevetséges összeg ilyen nívójú dolgokra???köszi a segítséget:)20/L2012. febr. 3. 14:36
11/12 anonim válasza:
én nem nagyon vágom a gondolkodásodat, ha neked tényleg van levi's gatyád akkor tudhatnád hogy 25 ezer ft akkor hogy gondolod hogy egy sokkal nagyobb luxus divatcégnél tudsz a duplájáért cuccokat venni?? előttem írónak igaza van, amerikában is 220$ volt egy LV kis kulcstartó amugy meg már mindenki felrakja a hivatalos oldalára az árait...
12/12 anonim válasza:
Gucci-nál tudsz venni ezüst gyűrűt, övet, sálat, sapkát, kesztyűt ennyi pénzből. Gyűrűre azt mondom érdemes megvenni, mert tényleg ha valaki akar egy ezüst gyűrűt az ekörül van, ami formásabb, súlyba ott van..
Armani-ba Armani Jeans vonalon talán több dolgot tudnál venni, de 50e forint nem olyan sok pénz ilyen boltoknál.
Egyedül felsőt meg kabátot vennék ilyen cégeknél, de ha sor kerülne rá biztos meggondolnám párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!