Ennyi pénzből mit vegyek?
Üdv!
Sportos csaj vagyok, és már amúgy sincs egy göncöm. 100 ezer forintom van. Ezt összegyűjtögettem. Ezt most csak arra akarom költeni, hogy új, nőies külsőm legyen.
Megyek fordrászhoz, kozemtikushoz, ruhát, cipőt táskát venni stb.
Segítsetek. Mi az, amit feltétlenül vegyek, miket szerezzek be?
21 éves lány
hát...sztem szerezz be sminkcuccot. cerkát, spirált, egy korrektort az ijesztőbb napokra.
arcápoláshoz sztem elég egy bőrradír, meg vmi krém, ha van kedved néha bekenheted vele a fejed.
frizurához körkefét meg hajszárítót, de az gondolom van.
ruhákból csípőfarmert, felsőt ami tetszik, pólót, hosszúujjút pulcsit, fehérneműt, cipőt, kabátot, táskát.
ja és egy testápolót.
hátmostígy ennyi jutott eszekbe. énis inkább sportos vagyok. magamból indultam ki.
Oh, remek, pont erre gondoltam.
Cemcerka, spirál ,pirosító van. Viszont szerzek egy Vichy alapozót, állítólag remek.
Akkor hajgumit ne, na ez sosem jutott eszembe, hogy sportos. Milyen a francia csat? Nekem elég vékony a hajam, nagyon sokat ritkult, és sok csat kicsúszik hamar, az meg bosszant ,hogy folyton igazgatni kell.
Biztos láttam, csak így névről nem ugrik be, de mindjárt beírom a google-be, megnézem.
Akkor vegyek lapos és magassarkú csizmát. Feketét fogok, mert a többi nem tetszik, nem vagyok bohóc.
Felsőkből színeset, illetve ingeket, blúzokat. Veszek valami csinos szoknyát, abból szerintem többet is.
Kabátot nem, majd, már jön a tavasz. Szerzek szandállt magassarkút. És valami jó parfümöt. Növesztem a hajam, márciusban átfestetem, melír pontosabban.
Egyébként főleg tavaszi, nyári cuccokat akarok szerezni, a téli már mindegy, lassan kifutunk belőle.
Mire figyeljek még oda? A hajgumit megjegyeztem, az nagyon jó, hogy írtad.
Mitől lehetek abszolút nőies? Mit mellőzek? Nagyon hálás vagyok nektek a segítségért.
Szia! Én is keresztül mentem hasonlón, csak fiatalabban(25 vagyok) és nem ennyire direkt. Biztos vagy benne, hogy ha eddig egyáltalán nem a nőies énedet hoztad előtérbe, akkor most menne egy olyan 180fokos fordulat, ami nem lenne erőltetett? Az mindenkin látszik, ha a stílus nem a sajátja. Mindenesetre sztem ne a göndörítéssel kezdj, hanem vágass olyan frizurát, ami nem igényli a napi szüttyögést(gondolom nem vagy hozzászokva:)
de mégis nőies(kibontva és összecsatolva is hordható).
A nőiességhez vezető első lépés pedig sztem a szoknya. Nem egyből "ceruza"fazon, persze. Vehetsz ehhez csinos de kényelmes papucscipőt, csizmát... És igen, a kiegészítők: öv, fülbevaló...
Köszi, amúgy rákerestem a google-ben. Nekem nem az ízlésem, ismerem, csak nem tudtam, hogy így nevezzük.
Én jobban kedvelem a kis csillogó, köves csatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!