amugy honnan tudjam h neked mire van szükséged v mit szeretsz:D jaés nemkell feltétlen elvernia pénzt ha van
ha majd ténleg kell vmi nemlesz
2010. szept. 25. 22:33
2/42 anonim válasza:
rakd félre, csak egy kicsit vigyél magaddal szolnokra, és ha vmi megteccik azt vedd meg.. takarékoskodj.
vagy add nekem.:)(A)
2010. szept. 25. 22:37
3/42 anonim válasza:
Ha nem tudod mire elkölteni akkor ne költsd el:D Jó lesz az máskor is amikor már tudod mit akarsz venni:D
2010. szept. 25. 22:39
4/42 anonim válasza:
Szerintem egy 10est tegyél félre belőle, el se vidd szolnokra. Szolnokon mondjuk nézz télre kabátot vagy csizmát :)
2010. szept. 25. 22:42
5/42 anonim válasza:
mi az, hogy KL???? nah mind1...azért egy-két ruhát, cipőt vehetsz magadnak, vagy amire szükséged van a suliban, esetleg könyvet! vagy valami sminket stb....de hagyj pénzt hátha ha kell valami pl. új telefon, akkor arra költsd!
2010. szept. 25. 22:43
6/42 anonim válasza:
Én piát vennék(absinthe, vodka és mellé juice), de ha te nem szeretnéd elverni, akkor add nekem én gondoskodok a sorsáról.
Ha igy döntesz irj privit ésmondom hova külldheted.
15/F
2010. szept. 25. 22:44
7/42 A kérdező kommentje:
Ha telefon kell akkh kérek Apucitól
a KL meg h KisLány:)
Nem adom oda senkinek köszönöm
2010. szept. 25. 22:47
8/42 anonim válasza:
Szolnokra? pff... minek jönnél ide?
menjél Pestre :D
2010. szept. 25. 22:56
9/42 bumbi02 válasza:
nem kell elköltened, ha nem tudod semmire elkölteni hirtelen, akkor nemk ell elkölteni mert azt jelenti hogy égetően semmire sincs szükséged.. tedd el gyüjtögesd..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!