Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit vegyek ennyi...

Szerintetek mit vegyek ennyi pénzből?

Figyelt kérdés

Szülinapomra kapok összesen 32000ft

és nem akarom elverni hanem étmegyünk szolnokra szerintetek miket vásároljak ti mit vennétek?? nekem már semmi ötletem:D

14/KL

2010. szept. 25. 22:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
50%
miért az ő hibájuk? mert őnekik a szüleik nem szop_tak, nyaltak?! és mit dolgoztál? kivitették veled a szemetet, és kaptál érte fizut mi..
2010. szept. 27. 14:28
 32/42 bumbi02 ***** válasza:
50%

miért lenne az én hibám hogy nekem dolgoznom kell hogy megvehessek magamnak valamit? ezt fejtsd ki legyél szives... egyszerüen nem ugy megy nálunk hogy:

- Anya, kéne 120 000 forint egy uj gitárra.

- Tessék itt van

hanem nálunk ugy megy hogy megdolgozok azér a 120 ezerér és ha hiányzik még egy kicsi (5-10 ezer) na, akkor maximum kiegészitenek...

és azzal hogy te ennyire nem birod értékelni a pénzt, és a munkát csak veled cs*sztek ki a szüleid.. nagy bajba leszel amikor véletlen a saját lábadon kell majd megállnod..

2010. szept. 27. 18:56
 33/42 anonim ***** válasza:
hát azért van benne valami! nem csoda ha napi 10 órát kell dolgoznod Bumbi, mert nem tanultál rendesen és sima általánossal csak ennyire vitted! nem csoda! és kérdező nem vagy beképzelt, van hogy énsem tudom, mit vegyek! és én sem parasztmunkával fogok foglalkozni, hanem ügyvéd leszek, és jól fogok keresni, napi néhány órával, mint talicskatologatással, és 8 osztállyal!
2010. szept. 28. 12:04
 34/42 A kérdező kommentje:

Ha annyira tudni akarjátok b*szátok meg tudom h miaz h megkeresni a pénz mert csak fél részről vagyok gazdag szal takarodhatok a f*aszba utolsó igaza van

Na cső -.-

2010. szept. 28. 12:41
 35/42 anonim ***** válasza:
69%

fél részről vagy gazdag mivaaaan?:D ja, hogy anyád már kiégett.

amúgy ahhoz, hogy valaki nem tanult jól, annyi oka lehet.

-nem volt pénz felsőbb oktatásokra pl.

-szülői gondok odahaza

-tragédia

stb. most így gondold már el... meg ha mindenki csak pl ügyvéd akarna lenni, ki végezné el a kétkezi munkát cicáim? hogy kerülne neked az asztalodra étel, a boltokba, ruhák...?! gondolkozzatok már aztán osszátok az észt azzal hogy mindenki a saját hibája miatt lesz "szegényebb".

2010. szept. 28. 14:46
 36/42 bumbi02 ***** válasza:
67%

hát azért van benne valami! nem csoda ha napi 10 órát kell dolgoznod Bumbi, mert nem tanultál rendesen és sima általánossal csak ennyire vitted! nem csoda! és kérdező nem vagy beképzelt, van hogy énsem tudom, mit vegyek! és én sem parasztmunkával fogok foglalkozni, hanem ügyvéd leszek, és jól fogok keresni, napi néhány órával, mint talicskatologatással, és 8 osztállyal!

mielőtt beszólnál 17 éves vagyok, és gimnazista, ezmellett dolgoztam, 4,5 fölötti átlagom van megye legjobb gimijében, és emellett szakács tanfolyamra járok.. szal ne mondd nekem hogy nem tanulok eleget és magamra vessek.. csak nyáron probálj diákként normális melót találni.. nem fogsz..

arra meg hogy ügyvéd leszel és majd jól fogsz keresni, sok sikert, csak előbb nőjjél fel, az ügyvéd (illetve a jogi szakma) az egyik legtelitettebb, minden második kisdiák ügyvéd akar lenni, vagy orvos. (az is eléggé telitett) és mivel az ügyvédek nem sérülnek le vagy iesmi, elég sokáig benne maradnak a praxisban, ergo ahhoz hogy a nagy nevü elismertek kiessenek elég sokat kell várnod.. átlag ügyvéd meg nem keres annyira hu de jól..

és még annyi hogy nehogy azt hidd hogy napi pár órával fogsz pénzt keresni.. anyámból indulok ki aki jogász, nem h napi 8 órát dolgozik, hanem még itthon is sokszor.. ügyvéd legyél ahhoz irodát kell nyitnod, ahhoz meg tőke kell, ha nem jön össze, mer senki se kér fel téged munkákra, befuccsolsz kidobtál csomó pénzt.. ergo ne hidd azt hogy te elmész egyetemre happy aztán ügyvéd vagy és véded a stohl bucit milliókért... főleg mire elvégzed a jogi egyetemet, bojtárkodás stb leszel 28-30 éves.. akkor neki állsz h kiépits magadnak egy hirnevet .. mire befutott ügyvéd lehetsz az kb 40 éves korod.. addig meg vmiből meg kell élned..

szal ne ringasd magad ilyen tévhitbe hogy te nem "parasztmunkát" (gondolom kétkezire gondoltál) végezni.. jelenleg annyian vállalnak ilyen szellemi munkákat hogy abból nincs hiány, pont az ilyen "parasztmunkák"-ból mint pl asztalos, jó kömüvesmester, hasonlókból van hiány, és elhiheted hogy többet fogok keresni szakácsként mint egy átlag ügyvéd...

szal, arra akartam kitérni hogy mielőtt leszólnál hogy miér nem tanultam, inkább tanulj te abból amit leirtam.

2010. szept. 28. 18:33
 37/42 anonim ***** válasza:
50%
ha ennyi eszed van, h ilyen homályosan látod csak a való életet, akkor nem igen hiszem hogy összegyűlik az a sok pont, ami kell a jogi karra. Na meg ott benn is kell maradni, és nem biztos h pasi tanárt fogsz ki...te kis félgazdag :D
2010. szept. 28. 22:33
 38/42 anonim ***** válasza:
50%
amilyen szerencséjük szokott lenni az ilyen nyomorékoknak, pasi tanárt fog kapni. (y) *már ha eljut odáig*
2010. szept. 29. 07:21
 39/42 anonim ***** válasza:
szeritem ha még nem vettél semmit, akkor vegyél ruhákat a sulira, és akkor egy ideig nem kell venni ruhákat! a többit tedd félre valamire!
2010. szept. 29. 11:06
 40/42 A kérdező kommentje:
Én biztos nem fogok jogot tanulni utolsó kösz na mind1 cső
2010. szept. 29. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!