Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit vegyek ennyi...

Szerintetek mit vegyek ennyi pénzből?

Figyelt kérdés

Szülinapomra kapok összesen 32000ft

és nem akarom elverni hanem étmegyünk szolnokra szerintetek miket vásároljak ti mit vennétek?? nekem már semmi ötletem:D

14/KL

2010. szept. 25. 22:29
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Hát minden baromságot megveszek amire ninc sis szükségem de muszály rucikat venni:D

köszönöm mnyél te B*zdMeg:D

2010. szept. 25. 22:59
 12/42 anonim ***** válasza:
33%
Nem értem miért kell beképzelnek lenned amiért kapsz 32.000Ft-ot.Értem én,hogy kislány vagy,de próbálj meg egy kicsit szerényebb lenni.De mindenesetre vegyél belőle sok ruhát és kiegészítőt.Némi kis sminket is,ha fested magadat.
2010. szept. 25. 23:05
 13/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyáltalán beképzel és köszönöm
2010. szept. 25. 23:06
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig mire volna szükséged, mi hiányzik? Ez nem nagy pénz, de annál mindenképpen több, hogy csak úgy elverd.

Ha 14 éves csaj vagy, akkor gondolom szeretsz öltözni, sminkelni, kozmetikázni. De ha azt is figyelembe veszzük, hogy ez egy szülinapi ajándék, akkor valami maradandó, emlékezetes dolgot vegyél. Pl egész szép órát is vehetsz ennyiből. És az hosszú évekig emlékeztetni fog erre az ajándékozásra.

2010. szept. 25. 23:08
 15/42 A kérdező kommentje:
Ez jó óklet csak az a baj h én magamnak nem szeretek venni mert kapok még egy fehér arany nyakláncot amire rávan irva a nevem na annak örülni fogok de magamnak valahogy nem szeretek ilyet venni hát nem sok pénz de több mint a semmi
2010. szept. 25. 23:11
 16/42 anonim ***** válasza:
84%

klasszikus poén:vegyél magadnak helyesírási szótárat, az jó drága, de legalább maradandó. (ráadásul megnézheted benne a muszáJ szót)

Ha semmi ötleted, h mit vehetnél, az számomra azt jelenti, h semmire sincs igazán szükséged. Viszont mindig jól jön egy kis "kényeztetés", egy kis "luxus",amire igaz nincs szükséged, de azért nem is jön rosszul, és amúgy nem vennéd meg, de mivel kapsz pénzt, rááldozod. Meg azért van egy hangulata a szülinapi pénzen való különleges dolgok vásárlásának. Nem szeretnél valamit, amire normálisan nem költenél? Egy drágább szoknya, kabát stb..De én is azt tanácsolom, h a többit rakd el, jól jön majd akkor, amikor már lesz ötleted

2010. szept. 25. 23:30
 17/42 bumbi02 ***** válasza:
100%

hát nem sok pénz de több mint a semmi

jó hogy neked igy megy...

2010. szept. 25. 23:32
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

23:08 vagyok. Órát amúgy nem egészséges mástól kapni, max a rávalót. Az órát mindenki maga kell, hogy kiválassza magának. És hosszú időre a kísérőd lesz.

Bocs, de én egy órab uzi srác vagyok.

2010. szept. 25. 23:40
 19/42 anonim ***** válasza:
81%

"hát nem sok pénz de több mint a semmi"

ha ezt pénzt lapátolásal/favágásal/betontalicskázásal kéne megkeresned más véleményel lennél rola..

2010. szept. 26. 11:59
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen kell az összeset egyszerre elköltened. Ha vmit nagyon szeretnél venni, akkor menj egy be egy plázába, és vegyél vmi olyan ruhadarabot/sminket, amit egyébként nem vennél meg, mert kicsit drágának tartasz egyébként (persze nem ilyen 20e-s ruhákra gondoltam... vagy ha van vmi, amit már régóta szeretnél/kinéztél magadnak, akkor azt.
2010. szept. 26. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!