Szerintetek mit vegyek ennyi pénzből?
Szülinapomra kapok összesen 32000ft
és nem akarom elverni hanem étmegyünk szolnokra szerintetek miket vásároljak ti mit vennétek?? nekem már semmi ötletem:D
14/KL
Hát minden baromságot megveszek amire ninc sis szükségem de muszály rucikat venni:D
köszönöm mnyél te B*zdMeg:D
Gondold végig mire volna szükséged, mi hiányzik? Ez nem nagy pénz, de annál mindenképpen több, hogy csak úgy elverd.
Ha 14 éves csaj vagy, akkor gondolom szeretsz öltözni, sminkelni, kozmetikázni. De ha azt is figyelembe veszzük, hogy ez egy szülinapi ajándék, akkor valami maradandó, emlékezetes dolgot vegyél. Pl egész szép órát is vehetsz ennyiből. És az hosszú évekig emlékeztetni fog erre az ajándékozásra.
klasszikus poén:vegyél magadnak helyesírási szótárat, az jó drága, de legalább maradandó. (ráadásul megnézheted benne a muszáJ szót)
Ha semmi ötleted, h mit vehetnél, az számomra azt jelenti, h semmire sincs igazán szükséged. Viszont mindig jól jön egy kis "kényeztetés", egy kis "luxus",amire igaz nincs szükséged, de azért nem is jön rosszul, és amúgy nem vennéd meg, de mivel kapsz pénzt, rááldozod. Meg azért van egy hangulata a szülinapi pénzen való különleges dolgok vásárlásának. Nem szeretnél valamit, amire normálisan nem költenél? Egy drágább szoknya, kabát stb..De én is azt tanácsolom, h a többit rakd el, jól jön majd akkor, amikor már lesz ötleted
hát nem sok pénz de több mint a semmi
jó hogy neked igy megy...
23:08 vagyok. Órát amúgy nem egészséges mástól kapni, max a rávalót. Az órát mindenki maga kell, hogy kiválassza magának. És hosszú időre a kísérőd lesz.
Bocs, de én egy órab uzi srác vagyok.
"hát nem sok pénz de több mint a semmi"
ha ezt pénzt lapátolásal/favágásal/betontalicskázásal kéne megkeresned más véleményel lennél rola..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!